Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Sprawdź, czy nie podlegasz pod TOZ Wrocławski. http://www.toz.pl/jednostki
Jeśli tak to ostatnio przeczytałam w GWyb., że UM przekazał na potrzeby bezdomnych kotów w tym okregu 120.000 zł. - oczywiście schronisku - oni albo nie chcą, albo rzeczywiscie nie wiedzą nic o realiach tej umieralni.
Niemniej w-ce prezydent oficjalnie podał, że są to pieniądze na talony i karmą. Uważam, że w kazdej sytuacji trzeba się na to powoływać i koniec - i prosić nie "ustnie", ale pisemnie i z potwierdzeniem. Wiem, że brzmi to paranoicznie, ale myślę, że wrocławianom temat TOZu jest znany.
A wszystko było w kontekście tego, że w Warszawie karmę dostali po prostu karmiciele.
Nie wiem jak realne jest to wyjście, gdybyś chciała więcej inform. to napisz do mnie na PW.
jola.goc pisze:Jakaś kwota więc już jest – tylko nie wiem jaka, dlatego jeśli to możliwe, to proszę Was o deklaracje (może być na pw) wysokości wpłaty
melba pisze:jola.goc pisze:Jakaś kwota więc już jest – tylko nie wiem jaka, dlatego jeśli to możliwe, to proszę Was o deklaracje (może być na pw) wysokości wpłaty
ja juz wyslalam pieniazki, 50 PLN.
sluchaj (jola lub carmella, ktora pierwsza) wrzuc ten numer konta tutaj, ludziom bedzie latwiej jak beda mieli od razu, moze zniecheca koniecznosc pisania na PM?
co laaaaaaaaaaaaska ludzikimoze byc 10, moze byc 15 lub ile mozecie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 176 gości