Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga1666 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 13, 2013 21:38 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

:D :D :D
Obrazek

asia-lodz

Od: Śro sie 08, 2012 12:35

Post » Pon maja 13, 2013 22:27 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

fifi2005 kochana z Ciebie duszyczka :1luvu: ja cały czas prowadzę wydarzenie na fb, wklejam zdjęcia choć nie ma ich za wiele. Fajnie gdyby miał dt właśnie u Ciebie. Może uda się z ds, choć poza lajkami i postami typu "jaki on piękny" + serduszko deklaracji brak. Gdyby były jakieś nowe zdjęcia to będę wdzięczna.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro maja 15, 2013 14:25 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

No i co z tą propozycją fifi2005...? Sytuacja się rozwija?
Obrazek

asia-lodz

Od: Śro sie 08, 2012 12:35

Post » Śro maja 15, 2013 17:02 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

asia-lodz pisze:No i co z tą propozycją fifi2005...? Sytuacja się rozwija?

Zobaczymy, wysłałam PW do fifi.
Mam nowe zdjęcia Stefanka, wstawię wieczorem.
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Śro maja 15, 2013 20:00 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

O, to ja czekam na zdjęcia Stefanka :1luvu: :1luvu:

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Śro maja 15, 2013 21:22 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Wstawiam obiecane zdjęcia

Czarny kot + mój aparat + ciemne pomieszczenie to generalnie porażka, szczególnie jak ten kot nijak nie chce współpracować :roll: bo to żarcie dają, bo to różne miejsca są ciekawsze niż ta pani z aparatem :crying: :crying:

w każdym razie na zdjęciach pokazujemy nowe łózko Stefana sponsorowane przez Asię, która aktualnie przebywa w Szkocji i jest dumną właścicielką całkiem innego czarnego kota Stefana.
Ponieważ łóżko było tańsze niż przewidywany budżet, to w bonusie jest żarełko stosowne do wieku pana i władcy, a reszta kasy pójdzie do stefankowej skarpetki na koncie fundacyjnym z przeznaczeniem na inne jego potrzeby.

Prosto z hurtowni, jeszcze z metką ;) :

Obrazek

No i Stefciu sam w sobie i w skromnym lokalu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Z wyrka korzystanym jest :ok: - widać to po narastającej ilości kocich kudełków na nim :lol:

Tutaj, mimo, ze zdjęcie technicznie jest żadne, to mnie się kotuś bardzo podoba:

Obrazek

I będę się upierała, ze to mało fotogeniczne stworzenie :? i żadna to jego wina po prostu aparat go nie lubi - niektóre top modelki tak mają :mrgreen:
ale jeśli ktoś poczyta o biedaku i o tym jak o nim piszę to może zapragnie poznać go na żywo i zobaczyć, że jest o wiele, wiele ładniejszy niż to co mogą przekazać cyfrowe media :?: ...
Obrazek

andorka

Post » Śro maja 15, 2013 21:23 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Czarnemu kotu trudno zrobić zdjęcia, ale tu nie sposób ukryć czarnej urody.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro maja 15, 2013 21:31 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

MalgWroclaw pisze:Czarnemu kotu trudno zrobić zdjęcia, ale tu nie sposób ukryć czarnej urody.

Nie wiem jak to jest...
ja mam dwie panny w domu

Marmurkową szylkretkę Drahmę, która się ukrywa (bo rudości trzeba znaleźć na brzuszku) i czarno-biała krówkę Glusię. Drahma na najgłupszym zdjęciu zrobionym "w biegu" wygląda ładnie, a Gluś na mało którym. No chyba, że ja mam taki wypaczony gust :roll:
Obrazek

andorka

Post » Śro maja 15, 2013 21:48 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Śliczny Stefcio :1luvu:
I łóżeczko też cudne - w pięknym kolorku i chyba super wygodne :ok:
ale
dlaczego
jest na nim
KOŚĆ się pytam? :roll: :twisted: :lol:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro maja 15, 2013 21:57 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Duszek686 pisze:
ale
dlaczego
jest na nim
KOŚĆ się pytam? :roll: :twisted: :lol:

a bo tak????
w hurtowni, w której kupowałam jest dłuuga i pełna po brzegi alejka z łóżeczkami różnymi i nie było żadnego co by: się zmieściło w klatce, było wygodne, było pierne (kto czyta Chmielewską to wie co to znaczy ;) ) i było z rybim szkieletem - bo tak się widzi rzeczy dla kotów nie wiem czemu?
Jeszcze jedno mi się podobało, ale było W KSZTAŁCIE KOŚCI, co już w ogóle je zdyskwalifikowało jako wyrko dla kota ;)
Obrazek

andorka

Post » Śro maja 15, 2013 22:06 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Fakt - W KSZTAŁCIE KOŚCI - to już całkowita profanacja by była :lol:
To teraz jeszcze tylko domek i pełnia szczęścia :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro maja 15, 2013 22:20 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Podepnę się pod ten wątek, bo też czarny, też kocur i też z Łodzi. Świeżo wykastrowany. Szuka domu, bo jest totalnie oswojony!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater zdjęcie zawisło na facebookowym profilu.
Może chociaż dom tymczasowy?
Grzegorz.

wierzbowa

Od: Śro maja 15, 2013 22:06

Post » Śro maja 15, 2013 22:28 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

udostępniłam Kocurka z Wierzbowej :ok:

za Stefka dom kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro maja 15, 2013 22:30 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę schodową [Łódź]

Fajnie, że są nowe zdjęcia. Wkleję na fb Stecia i jego nowe łóżeczko :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia][następna]