puszatek pisze:dziękuję Iwonkojesteś WIELKA
![]()
No, nie taka wielka, mam tylko 173 wzrostu i to wszystko

Gdybym była wielka byłabym koszykarką a WIELKA to jesteś Ty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:dziękuję Iwonkojesteś WIELKA
![]()
iwoo1 pisze:Tutaj jest trudna sprawa. Ja kupuję facetowi zapas karmy na np. dwa tygodnie. Przyjeżdża, zabiera i daje codziennie kotom. Nie ma mowy o jakimkolwiek gotowaniu i dodawaniu czegoś do karmy puszkowej. Musiałby on przygotowywać jedzenie, ale gdzie i kiedy? W pracy, w domu, kiedy po pracy sam idzie na obiad do siostry i potem jedzie do żony do szpitala. Taka opcja nie wchodzi w rachubę.
Ja dobrze przejrzałam ceny karm i Animonda 800 g. wychodzi po 3,57 za 400 g, czyli podobna cena jak Whiskasa a nieporównywalnie lepsza.
Kupiłam również kiedyś Ko-Krę i dawał na zmianę i LUX w sklepie http://zoo-net.pl/. Teraz też dokupiłam trochę puszek LUX bo 12 puszek Animondy to mało. LUX jest po 2,60. Nie pisałam bo wyrzuciłam paragon.
Suchą kupiłam kiedyś 15 kg Puriny i jeszcze ma troszkę. Z tych paragonów dałam mu jeszcze trochę Animondy Kitten i Royala suchą 1 kg.
Pisałam że część tej karmy jest na elektrownię a część dla moich domowych.
Moim muszę kupować to co lubią: paszteciki, RC Pure Feline, Bozitę i część Animondy Kitten zostawiłam w domu bo muszę się liczyć z tym, że zabiorę koty z elektrowni do domu i dla małych też muszę mieć.
I nie wklejałam je po to, aby prosić o wsparcie a tym bardziej o pomoc w karmieniu moich 14 domowych i tych co karmię na dworze. Wkleiłam je po to, aby nie być gołosłowną pisząc że pomagam karmicielowi i po to robiłam bazarek na karmę. Nie będę więcej już wklejała paragonów, nie chcę być posądzona o żebractwo czy naciąganie kogoś na kasę. Ale ja też potrafię liczyć ile kosztuje karma i staram się aby była dobra i niedroga.
Najgorszego świństwa też nie kupię, bo chcę aby te koty były zdrowe, bo nikt już z nimi nie pójdzie do weta kiedy będą problemy.
alab108 pisze:A ja?
iwoo1 pisze:puszatek pisze:dziękuję Iwonkojesteś WIELKA
![]()
No, nie taka wielka, mam tylko 173 wzrostu i to wszystko![]()
Gdybym była wielka byłabym koszykarką a WIELKA to jesteś Ty- jesteś ze mną zawsze, nawet w trudnych moich chwilach i Lidka - moja miłość
puszatek pisze:a jesteś w stanie funkcjonować bez działki, nie byłoby Ci szkoda sprzedać![]()
gdy czasem widzę takie kretyństwo powtarzam sobie...nie nadaję się już do tego świata, nie pasuję tu....
ale ja już jestem stara a przed Tobą Lidka jeszcze tyle życia
alab108 pisze:A ja?
lidka02 pisze:Ala sioę rozpisała io przeklneła szok![]()
no teraz jesteś moja
![]()
'
Na łeb idzie dostać z sąsiadami i z tą pieprzoną działką ...a m,nie na domek nie stać ...Chyba będe miała taki m1 metr podBo światełka w tunelu nie widać ciągle mam pod górkę ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 216 gości