Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Może by się udało w azylu w Milanówku przetrzymać tego biedaka? Tam były dwa nasze wolszczaki, zanim znalazły dom. Czy ktoś ma do nich kontakt?
Tajemniczy Wujek Z. pisze:kontakt:
Kontakt w sprawie adopcji: Monika
Tel.: 500 367 537 email: dt-monikah@wp.pl
ewaw pisze:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ROZLICZENIA WPŁAT I WYDATKÓW
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kwiecień 2013
Wpłaty:
- J.J.: 50 pln
- Kotydwa12: 50 pln
- meggi 2 (przekierowanie wcześniejszych wpłat od key_west i Tajemniczego Wujka): 150 pln
- Agneska: 30 pln
- patkazal: 50 pln
- Petroniusz: 35 pln
- Justyna25: 30 pln
- neron: 50 pln
- Fleur: 200 pln
Wydatki:
- Świat Karm, zakup puszek: 232,50 PLN
maj 2013
Wpłaty:
- Kotydwa12: 50 pln
- Agneska: 30 pln
- key_west: 100 pln
Wydatki:
- Felis Klinika dla Zwierząt, ul. Osowska, zwrot kosztów leczenia i eutanazji kotki Balbinki: 454 pln
Stan konta na dzień 14 maja 2013: 138,50 pln
bagheera pisze:Deklaruję się być w ten piątek na górce. Mogłabym trochę suchego zostawić przy domkach dla p.Ani (mam zadołowane dwie torby catessy dla wolszczaków - trochę to lepsze niż pupil, no i wiem, że ona nie może dużo nosić). Mogłabym też pomóc w łapance (choć raczej trzeba by wcześnie rano bo teraz jednak znacznie więcej ludzi na cmentarz chodzi) . Rysio raz do mnie wyszedł jak byłam w okolicach 11tej - ale to było ponad miesiąc temu i już wtedy biedaczysko nie wyglądał dobrze
pisałam... ale wtedy była kwestia chorego czarnego
![]()
alysia pisze:A czy rachunek za czarna kicie z ropniem miedzy oczami nie moze byc splacony talonami? Panie, ktore kicie lapaly sa zarejestrowanymi karmicielkami i na pewno tez takimi talonami dysponuja. Czy to byloby rozwiazanie kwestii kwestii finansowej ? . przynajmniej na razie...
meggi 2 pisze:Teraz zadzowniła pani Wiesia z informacją, że dziś przyszedł przelew do dr Wojciechowskiej.
mziel52 pisze:Może by się udało w azylu w Milanówku przetrzymać tego biedaka? Tam były dwa nasze wolszczaki, zanim znalazły dom. Czy ktoś ma do nich kontakt?
ewaw pisze:alysia pisze:A czy rachunek za czarna kicie z ropniem miedzy oczami nie moze byc splacony talonami? Panie, ktore kicie lapaly sa zarejestrowanymi karmicielkami i na pewno tez takimi talonami dysponuja. Czy to byloby rozwiazanie kwestii kwestii finansowej ? . przynajmniej na razie...
Nie da się rachunku spłacić talonami. Leczenie na talony ustala się z góry.
I musi to być lecznica, która ma umowę z gminą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 136 gości