Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lidka02 pisze:Musisz napisać coś więcej o kotkach w jakim sa wieku i czy dzikie ...mam nadzieje że cos się znajdzie ..
Draugia pisze:Z relacji osoby, która tam była - są chyba 4 dorosłe kotki (wysterylizowane), ale zostały 4 małe kociaki - samodzielne, pewnie ok. 2 miesięcy. Kociaki nie są oswojone (ale nie wiadomo jak bardzo są dzikie - niektóre koty da się oswoić w ciągu 2 dni, a inne po kilku miesiącach bywają dzikie), wyglądają na zdrowe. Płeć nieznana, wiem tylko że są 2 czarne i 2 jaśniejsze.
OKI pisze:lidka02 pisze:Musisz napisać coś więcej o kotkach w jakim sa wieku i czy dzikie ...mam nadzieje że cos się znajdzie ..Draugia pisze:Z relacji osoby, która tam była - są chyba 4 dorosłe kotki (wysterylizowane), ale zostały 4 małe kociaki - samodzielne, pewnie ok. 2 miesięcy. Kociaki nie są oswojone (ale nie wiadomo jak bardzo są dzikie - niektóre koty da się oswoić w ciągu 2 dni, a inne po kilku miesiącach bywają dzikie), wyglądają na zdrowe. Płeć nieznana, wiem tylko że są 2 czarne i 2 jaśniejsze.
Draugia pisze:niestety fotek nie ma... jeśli chodzi Ci o grupę na FB, to już tam pisałam również, ale póki co cisza
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 416 gości