Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anetek100 pisze:witajcie:) dzisiaj z koleżanką byłam u Basi, a wcześniej w środę..pierwsza wizyta była krótka Basieńka zasnęła, bo słabiutka więc 10 minut i poszłyśmy po cichutku,z a to dzisiaj rozmawiała z nami z pół godzinki:):):) potem miał jej syn przyjść więc żeby nie męczyć za długo poszłyśmy do domku...Basia dzisiaj w dużo lepszej formie, i oczy bardziej bystre, i uśmiechała się, dużo opowiadała o kotkach, Wam wszystkim jest wdzięczna za pomoc i cieszy się, bo wie, że jej kotki dobrze trafią:) Basia będzie starała się teraz przy pomocy innych wstawać i trochę sobie poczłapać, bo tak to dużo leży i dużo śpi....zatem sprzęt ma stoi przy łóżku, by zaczęła ćwiczyć chodzenie:) będziemy ja odwiedzać:)
pozdrawiam Was, aneta
p.s. zapytam o ten transport do Poznania, wiem, ze u nas jedna studentka jeździ..tylko przewertuję strony bo zgubiłam się dla jakich kotków transport:)
ewar pisze: (...)
Dziewczyny, jestem pod wrażeniem, jestem dumna, że należę do społeczności pt"forum miau"(...)
jerzykowka pisze:Chciałam bardzo podziękować grupie wolontariuszek ze schroniska w Szczytnie za przekazanie wsparcia dla Białego Dwupaku![]()
Kochane, my z Petką bierzemy białaski na DT wspólnie (bo wspólnie możemy pomóc obu, a nie jednemu kotu. Ja mam dużo footerek u siebie i mogłabym "wcisnąć" tylko jedno). Zwróciłam się do Kasi z prośbą i pomysłem aby zechciała udostępnić pokój (który jest wolny, duży i piękny, ale zazwyczaj służy lokatorom, więc też nie jest to dla Petki takie "hop - siup" ) dwójce kotów, a ja wezmę na siebie ich utrzymanie. Ku mojej wielkiej radości kochana Pecia się zgodziła
![]()
Dodatkowo poznańska Fundacja Agapeanimali, gdy dowiedziała się o sytuacji zaproponowała objęcie Basinych białasków opieką weterynaryjną![]()
W tej sytuacji pozostają mi koszty jedzonka i żwiru, dam radęJak znam życie to i Pecia od siebie smakołyki białaskom nie raz przemyci
![]()
Napisałam tak obszernie, by wyjaśnić wszystko i poprosić by tę kwotę przekazać na karmę dla tych, które są z synami Basieńki lub inne najpilniejsze potrzeby Basi czy jej synów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, magic99 i 79 gości