Moderator: Estraven
nelka83 pisze:AYO pisze:Ja już się wypowiedziałam, ale mogę podsumować.
Zdecydowanie popieram kandydaturę kotów horacy 7 w formie dostosowanej do zmieniającej sie w szybkim tempie sytuacji i w porozumieniu z dziewczynami, które to pilotują.
Popieram
.
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqMonika_Krk pisze:nelka83 pisze:AYO pisze:Ja już się wypowiedziałam, ale mogę podsumować.
Zdecydowanie popieram kandydaturę kotów horacy 7 w formie dostosowanej do zmieniającej sie w szybkim tempie sytuacji i w porozumieniu z dziewczynami, które to pilotują.
Popieram
Ja z trasy ( z telefonu piszę ) i też popieram.
Villentretenmerth pisze:Witajcie. Powróciłem na internetowe łono.
Siostra Villemo5 dokonała formalnego zgłoszenia pomocy na maj dla Horacy7 -Basi. Jest link do wątku, motywacja jest oczywista, pomoc potrzebna.
Mój głos na koty Horacy7.
Jestem jak najdalszy od łamania Regulaminu ale... Nie ma innych zgłoszeń a sprawa niezwykle pilna, zatem zastanówmy się czy nie udzielić pomocy awansem jak najprędzej, teraz, a później rozliczymy to z Paktowych składek? Była taka propozycja od Siostry AYO. A może wpadną też jakieś Mietły z doraźną pomocą? Proszę o wypowiedź w tej kwestii starsze (stażem! Stażem oczywiście!) Siostry.
----------------------------------------------------------------------------------------
Jerzykówka przejmuje w opiekę część kotów Basi. Tam też pomoc potrzebna. Aby nie rozdrabniać funduszy Paktu proponuję:
1. Pakt -dla Horacy7.
2. Paktowe, paktowy, niepaktowe, niepaktowi, ogólnie -wszyscy chcący pomóc więcej -dla Jerzykówki. Jeśli dobrze zrozumiałem -Meksykanka pilotuje ten samolot na privie. (numer konta i te rzeczy)
----------------------------------------------------------------------------------------
W ferworze walki nie traćmy z oczu i tego:
viewtopic.php?f=8&t=130531&start=840
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqMulesia pisze:Popieram pomysł pomocy "awansem", tyle że warto rozgłosić wśród Czarownic, by później żadnych niesnasków nie było ( choć, jak dotąd Czarownice mało swarliwe som).
Może dajmy czas np. do soboty albo niedzieli na wypowiedzenie się w tej sprawie?
Znalazłabym jeszcze jakieś książki na bazarek, jednak mogę go wystawić najwcześniej w niedzielę.
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqnelka83 pisze:Ja również pewnie znalazłaby kilka rzeczy![]()
A co myślicie o tym aby zrobić wspólny czarownicowy bazarek?
jerzykowka pisze: Chciałam bardzo podziękować grupie wolontariuszek ze schroniska w Szczytnie za przekazanie wsparcia dla Białego Dwupaku![]()
Kochane, my z Petką bierzemy białaski na DT wspólnie (bo wspólnie możemy pomóc obu, a nie jednemu kotu. Ja mam dużo footerek u siebie i mogłabym "wcisnąć" tylko jedno). Zwróciłam się do Kasi z prośbą i pomysłem aby zechciała udostępnić pokój (który jest wolny, duży i piękny, ale zazwyczaj służy lokatorom, więc też nie jest to dla Petki takie "hop - siup" ) dwójce kotów, a ja wezmę na siebie ich utrzymanie. Ku mojej wielkiej radości kochana Pecia się zgodziła
![]()
Dodatkowo poznańska Fundacja Agapeanimali, gdy dowiedziała się o sytuacji zaproponowała objęcie Basinych białasków opieką weterynaryjną![]()
W tej sytuacji pozostają mi koszty jedzonka i żwiru, dam radęJak znam życie to i Pecia od siebie smakołyki białaskom nie raz przemyci
![]()
Napisałam tak obszernie, by wyjaśnić wszystko i poprosić by tę kwotę przekazać na karmę dla tych, które są z synami Basieńki lub inne najpilniejsze potrzeby Basi czy jej synów.
Natomiast mam inną prośbęSzukam transportu dla białych z Warszawy do Poznania. Zosia kochana jest gotowa przywieźć je nawet pociągiem, ale Ona jest już wystarczająco obciązona. Nie możemy tak jej obarczać.
W normalnej sytuacji odebrałabym kotulce od Zosi osobiście, ale wczoraj moja najdroższa Babcia trafiła w stanie krytycznym do szpitala...
Dlatego pozwalam sobie prosić Was o pomoc w poszukiwaniu transportu z Poznania do Warszawy.
Przepraszam za przydługi wywód![]()
AniHili pisze:nelka83 pisze:Ja również pewnie znalazłaby kilka rzeczy![]()
A co myślicie o tym aby zrobić wspólny czarownicowy bazarek?
Moim zdaniem to dobry pomysł, jeden a konkretny zamiast kilku mniejszych - no i byłaby to pewna nowość w forumowym światku
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq
Użytkownicy przeglądający ten dział: erinn26, Hana, NaStareŚmieci, puszatek, Silverblue i 59 gości