Moderator: Estraven
iwona66 pisze:Sanprobi ,bardzo duża zawartość bakterii ,
ale się nie znam![]()
Na mięcho to tylko do mnie ciocia![]()
24 godz. na dobę dostepne mięcho![]()
jeszcze jeden zesataw klatek wolny
OKI pisze:Ela, barf nie jest taki drogi - wszystko jest kwestią ceny mięcha.
Co za róznica, czy wydam dychę dziennie na suchą karmę, czy na mięcho?
Problemy są dwa: 1) suchą już mam kupioną na ten miesiąc -> na mięcho cienko z kasą, 2) czaaaaaas!!!! i brak dużej zamrażarki![]()
Dlatego zapodam im półśrodki w postaci możliwie dużej ilości mięcha (na razie bez większości suplementów, bo wprowadzenie w takim stadzie to i tak zajęłoby kupę czasu) i zmniejszenia do minimum suchej.
Przynajmniej póki mi starczy kasyiwona66 pisze:Sanprobi ,bardzo duża zawartość bakterii ,
ale się nie znam![]()
Chcesz dostać Baśkę na przeleczenie?![]()
U Ciebie to mięcho to drooogie
iwona66 pisze:OKI pisze:Ela, barf nie jest taki drogi - wszystko jest kwestią ceny mięcha.
Co za róznica, czy wydam dychę dziennie na suchą karmę, czy na mięcho?
Problemy są dwa: 1) suchą już mam kupioną na ten miesiąc -> na mięcho cienko z kasą, 2) czaaaaaas!!!! i brak dużej zamrażarki![]()
Dlatego zapodam im półśrodki w postaci możliwie dużej ilości mięcha (na razie bez większości suplementów, bo wprowadzenie w takim stadzie to i tak zajęłoby kupę czasu) i zmniejszenia do minimum suchej.
Przynajmniej póki mi starczy kasyiwona66 pisze:Sanprobi ,bardzo duża zawartość bakterii ,
ale się nie znam![]()
Chcesz dostać Baśkę na przeleczenie?![]()
U Ciebie to mięcho to drooogie
ale na jedną mordkę jeszcze starczy
elaelisheva pisze:OKI, wiem, że barf nie jest drogi, ale początki są drogie - suplementy trzeba zanabyć - tanie to one nie są... no i mięska różne też. A przy Twojej ilości kotów, to chyba zamrażarka na pół kuchni (mojej..) też by się przydała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 194 gości