Tosia&Bazyl... / odchudzamy Bazyla ;D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 06, 2013 21:31 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Jesteśmy :ok:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto maja 07, 2013 7:53 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

^Witajcie na naszym kocim osiedlu :twisted:

Właśnie sprzątałam sikulasy z kuwety i w świetle dziennym przyjrzałam się namokniętym granulkom żwirku... mam drewniany, drewno namaka w charakterystyczny sposób zmieniając kolor... to faktycznie tylko mokre wióry drewna, a nie krew :roll:

W ogóle to dzisiaj wyślę męża do piwnicy po nową partię żwirku, wyparzymy znowu kuwetę i damy czyściutki... kiedyś sobie obiecałam, że jak już wyleczymy Tosię to od razu wymienię cały żwirek, żeby już nigdy nie natknąć się na te granulki nasiąknięte krwią... okropną, wredną krwią. Nie mogłam się doczekać tego momentu, po tylu miesiącach...
Wszystko wyparzyliśmy i wyczyściliśmy po Procoxie, ale wtedy jeszcze krew się pojawiała...
A teraz...

'JESTEM ZDROOOOOOWAAAAAA'
Obrazek
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto maja 07, 2013 8:01 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Maluszku kochany! :D
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto maja 07, 2013 8:23 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto maja 07, 2013 10:48 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

NatjaSNB pisze:^Witajcie na naszym kocim osiedlu :twisted:

Właśnie sprzątałam sikulasy z kuwety i w świetle dziennym przyjrzałam się namokniętym granulkom żwirku... mam drewniany, drewno namaka w charakterystyczny sposób zmieniając kolor... to faktycznie tylko mokre wióry drewna, a nie krew :roll:

W ogóle to dzisiaj wyślę męża do piwnicy po nową partię żwirku, wyparzymy znowu kuwetę i damy czyściutki... kiedyś sobie obiecałam, że jak już wyleczymy Tosię to od razu wymienię cały żwirek, żeby już nigdy nie natknąć się na te granulki nasiąknięte krwią... okropną, wredną krwią. Nie mogłam się doczekać tego momentu, po tylu miesiącach...
Wszystko wyparzyliśmy i wyczyściliśmy po Procoxie, ale wtedy jeszcze krew się pojawiała...
A teraz...

'JESTEM ZDROOOOOOWAAAAAA'
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Tosia słoneczko :1luvu: :1luvu: cieszę się bardzo ale to bardzo bardzo że jestes zdrowa :1luvu: :1luvu:
no a teraz czas trochę narozrabiać Duzej :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto maja 07, 2013 14:32 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Tosinka obwieszcza dobra nowinę całemu światu :piwa:

A ja przez wasze przeboje w paranoję popadam, łażę za Szajka i zaglądam jej pod ogonek, żeby zobaczyć jak dupinka wygląda, bo wydawała mi się zbyt różowa lub z kropeczką. A to moje maleństwo jeszcze chyba nie umie tak dokładnie się myć. Więc dupinkę na mokro płatkiem higienicznym wycieram. :roll:
A po powrocie do domu pierwszą rzeczą jaka robię to odpalam laptopa i wchodzę na forum :ryk:
Śmiałam się z moich chłopaków, że uzależnieni są i mnie też dopadło :oops:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto maja 07, 2013 14:48 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

ab. ja nawet w pracy tu zaglądam... bez logowania :wink:
A ja chyba nigdy nie pozbędę się tego odruchu "Tośka w kuwecie, Tośka w kuwecie, będzie kupa, cicho, niech nikt się nie rusza!!!"... i klękam przy niej, i zaglądam, i oglądam... analizuję... potem jak ją sprzątam to jeszcze na szufelce ją ze wszystkich stron bacznym okiem prześwietlam :roll: Pupcię też jej wycieram, chusteczkami nawilżającymi dla niemowląt... tak robiłam jak była krew, bo bidulka miała czerwoną plamę na pupci... muszę to wyeliminować, żeby spokojnie mogła się sama umyć

Bazyl zmienił fryzurę dla swoich dwóch dam :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Wto maja 07, 2013 15:16 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Z tą kupą to Wam dziewczyny nie przejdzie :mrgreen:

moje mimo że zdrowe to i tak jak idą do kuwety to ja za nimi i wpatruję sie w te kupki jakbym złota szukała :mrgreen:

kontrola musi być :D
Obrazek

agusialublin

Post » Wto maja 07, 2013 15:20 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

ab. pisze:Tosinka obwieszcza dobra nowinę całemu światu :piwa:

A ja przez wasze przeboje w paranoję popadam, łażę za Szajka i zaglądam jej pod ogonek, żeby zobaczyć jak dupinka wygląda, bo wydawała mi się zbyt różowa lub z kropeczką. A to moje maleństwo jeszcze chyba nie umie tak dokładnie się myć. Więc dupinkę na mokro płatkiem higienicznym wycieram. :roll:
A po powrocie do domu pierwszą rzeczą jaka robię to odpalam laptopa i wchodzę na forum :ryk:
Śmiałam się z moich chłopaków, że uzależnieni są i mnie też dopadło :oops:

Widziałam Twoją Szajkę :D cudna kocinka, taki maluszek łobuziaczek :D :1luvu:
oj ja to bym chyba na krok jej nie zostawiła tylko miziała miziała i miziała :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto maja 07, 2013 15:33 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Na wspominki mnie wzięło i aż łza się w oku kręci...
Oto moje ok 3,5miesięczne kocięta i ich pierwsze wypasione, w pełni profesjonalne pudełko do zabawy...
Tośka tak dzielnie broniła swojej fortecy, że Bazyl po próbach wypłoszenia przeciwnika (0:47) został prawie zaduszony pchając łepek tam gdzie nie trzeba :ryk:
https://www.youtube.com/watch?v=Dhh0q4CFDZE
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Wto maja 07, 2013 15:34 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Bazylu fryzura super!
Szajka ogląda i nie może się nadziwić jaki przystojniak w komputerze siedzi :1luvu:
:ryk: Łazi po klawiaturze i całuje monitor :1luvu:
:ryk: bbbbbbbbbbbbbi99999999cvjuuuuuuuuu tak ci napisała. :ryk: ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp i jeszcze dopisała.
A Szajkę miziam i miziam i całuje, dobrze że ona to znosi cierpliwie :D
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Wto maja 07, 2013 15:42 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Co zrobić, aby zmniejszyć widok na monitorze? Szajka powiększyła i nie mogę wrócić co normalnych rozmiarów.
I jak się dostać na wątek czarnej Tosi, bo nie mogę znaleźć?
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Wto maja 07, 2013 18:55 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

ab. pisze:Co zrobić, aby zmniejszyć widok na monitorze? Szajka powiększyła i nie mogę wrócić co normalnych rozmiarów.
I jak się dostać na wątek czarnej Tosi, bo nie mogę znaleźć?

Widok-Powiększenie-Rozmiar pierwotny :)
Witam :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto maja 07, 2013 19:00 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Piekne koty!!! czytam watek i kibicuje
moj TZ bardzo zakochany w "niebieskich" juz planuje 3 kociaka, oczywiscie niebieskiego (ale znajac mnie, pewnie mu wcisne jakiekolwiek kocie potrzebujace milosci...tak wiec prosze o kciuki :)

czarnykapturek

Od: Pt wrz 21, 2012 18:54

Post » Wto maja 07, 2013 20:32 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

^Trzymam kciuki! Każde kocię potrzebuje miłości, Ruski też ;)
Aż się boję pomyśleć, co byłoby z moim Tosiakiem, gdyby trafiła do kogoś, kto założyłby że ot, troszeczkę krwi, taka jej natura widocznie :?
Aczkolwiek wiem dobrze, że kiedyś też weźmiemy kotka ze schroniska... jak to mój mąż powiedział, "jesteśmy to winni kotom" :kotek:

-- a do nas dzisiaj przyszedł nowy chlebak... lepiej żeby Bazyl trzymał się od niego z daleka :twisted:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

[poprzednia][następna]