Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:^Witajcie na naszym kocim osiedlu![]()
Właśnie sprzątałam sikulasy z kuwety i w świetle dziennym przyjrzałam się namokniętym granulkom żwirku... mam drewniany, drewno namaka w charakterystyczny sposób zmieniając kolor... to faktycznie tylko mokre wióry drewna, a nie krew![]()
W ogóle to dzisiaj wyślę męża do piwnicy po nową partię żwirku, wyparzymy znowu kuwetę i damy czyściutki... kiedyś sobie obiecałam, że jak już wyleczymy Tosię to od razu wymienię cały żwirek, żeby już nigdy nie natknąć się na te granulki nasiąknięte krwią... okropną, wredną krwią. Nie mogłam się doczekać tego momentu, po tylu miesiącach...
Wszystko wyparzyliśmy i wyczyściliśmy po Procoxie, ale wtedy jeszcze krew się pojawiała...
A teraz...
'JESTEM ZDROOOOOOWAAAAAA'
ab. pisze:Tosinka obwieszcza dobra nowinę całemu światu![]()
A ja przez wasze przeboje w paranoję popadam, łażę za Szajka i zaglądam jej pod ogonek, żeby zobaczyć jak dupinka wygląda, bo wydawała mi się zbyt różowa lub z kropeczką. A to moje maleństwo jeszcze chyba nie umie tak dokładnie się myć. Więc dupinkę na mokro płatkiem higienicznym wycieram.![]()
A po powrocie do domu pierwszą rzeczą jaka robię to odpalam laptopa i wchodzę na forum![]()
Śmiałam się z moich chłopaków, że uzależnieni są i mnie też dopadło
ab. pisze:Co zrobić, aby zmniejszyć widok na monitorze? Szajka powiększyła i nie mogę wrócić co normalnych rozmiarów.
I jak się dostać na wątek czarnej Tosi, bo nie mogę znaleźć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości