I jutro mam zamiar też ją założyć - a co

Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Czyli powoli zaczyna się dogadywanie za moją długą nieobecność. Ale jeszcze trochę i znów ją zaskoczę w najmniej nieoczekiwanym momencie.
Ewa L. pisze:A sweterek nie jest moheru tylko z włóczki.![]()
I jutro mam zamiar też ją założyć - a co
agusialublin pisze:Nie powinno się komentować tego jaką kto włoży bluzkę, czy moherową czy wełnianą czy jakąs inna.
Gdyby Ewcia nie włożyła wcale bluzki to rozumiem, mogłaby się kierowniczka zdziwić![]()
Maryś ja się śmiałam z moherowego sweterka a nie z moherów
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Następnym razem zapytam czy to jest jej strój firmowy czy nie ma nic innego w domu - zdrzaźniła mnie dziś![]()
najgorzej trafić na taką wszystko wiedzącą i najmądrzejszą na świecie przełożoną co to tylko ona wie wszystko najlepiej, najlepiej się ubiera, najmądrzejsze ma dzieci, psy i koty, i w ogóle jest naj naj naj![]()
![]()
jak ja nie cierpie takich ludzi![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Następnym razem zapytam czy to jest jej strój firmowy czy nie ma nic innego w domu - zdrzaźniła mnie dziś![]()
najgorzej trafić na taką wszystko wiedzącą i najmądrzejszą na świecie przełożoną co to tylko ona wie wszystko najlepiej, najlepiej się ubiera, najmądrzejsze ma dzieci, psy i koty, i w ogóle jest naj naj naj![]()
![]()
jak ja nie cierpie takich ludzi![]()
To właśnie ten typ. A jak się chwali swoją wnuczką jak to się gustownie ubiera i w ogóle jest ech i ach. Tylko te super ciuszki wiszą na wieszaku lepiej niż na tej dziewczynie bo jest anorektyczką która w wieku 21 lat waży 38 kg.Broń boże nie śmieję się z jej choroby bo to straszna choroba która dotyka wiele młodych dziewczyn.
Ewa L. pisze:Znam ich kope lat bo mieszkamy na tym samym osiedlu a z jej synem chodziłam do jednej szkoły. Jak się urodziła wnusia to do 2 roku życia karmili ją Gerberami - to 2 letnie dziecko nie znało nawet smaku normalnych potraw. Uważali że to takie zdrowe - myślę że po części to oni przyczynili się do jej choroby. W wieku 2 lat wyglądała jak niespełna roczne dziecko a oni cieszyli się że jest taka drobniutka.
Ewa L. pisze:Tak. Coś jej się w głowie poprzestawiało
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Lepiej nie - miałoby się zmarnować
masz racjęnie zjeść ciastka to grzech ciężki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 368 gości