Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Mnie chcą eksmitować i zlikwidować "tę kociarnię".Oczywiście też mam hodowlęBoże,co za ludzie
Już się boję instalacji siatek w oknach,będzie awantura jak nic.Dziś w piwnicy wylało szambo,smród nieziemski i oczywiście winne są koty
evik75 pisze:Też u siebie zauważyłam ostatnio pewne zmiany utrudniające ogólne "przystosowanie się"
i niepokojącą skłonność do komentowania tego, co mi nie pasuje. A taka byłam spolegliwa do tej pory. Tłumaczyć to sobie zaczęłam zmianami hormonalnymi
, kryzysem ogólnym wieku średniego
i innymi przejściami w wyniku których charakter mój uległ pewnym skrzywieniom
.
Może to jednak coś innego. Może wyrosłam już z wieku, w którym dla dobra ogólnego zgadzałam się na wszystko? Może przestało mi tak bardzo zależeć "co inni powiedzą"? Może też mam drugi bunt, tyle, że już nie młodzieńczy? Niech żyją buntowniczki
Kinnia pisze:Przyznać się muszę, że gdy pierwszy raz przeczytałam tytuł wątku toprawie słyszałam jak mi zwoje w muzgu pracują..... dlatego weszłam i poczytałam.... akurat załapałam się na część o Kubusiu i jak zwykle zaczęłam temet drążyć (dociekliwe ze mnie stworzenie i tak mam od dzieciństwa .... stety
).
skończę pisać później bo za chwilę mnie utłuką rodzinnie i z miłości - muszę iść ..... ale wrócę
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 726 gości