Czekam z niecierpliwością na przepis

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Czasem stwierdzam, że spanie jest nudne. Najczęściej dzieje się tak ok. 3 w nocy. Cisza jest nudna. Ciemność jest nudna. Śpiąca siostra też jest nudna. To trzeba trochę rozładować sytuację. Wstaję i przebiegam po łóżku. Zero reakcji. Miau. Miau. Cisza... robię tournee po całym mieszkaniu... wszędzie taka sama nuda. Jednak jak już się nudzić, to najlepiej w sypialni. Ci Duzi są tacy nieruchliwi jak śpią. Miaaaaaaaaaaauuuuuuu. Nie to nie! Siku. A może by coś zjeść? Ok... smaczne było, w sumie to się już najadłem, ale pusta miska też wymaga miauczenia. Duża wstała, dosypała, ale bawić się nie chciała. No to wracamy do sypialni. Na kołdrze, pod kołdrą, obok kołdry... o, a pod łóżkiem moja stara papierowa piłeczka! W sumie to już prawie 4 rano, więc kto zabroni mi trochę pobiegać... ale samemu to nudno tak... no to pomiauczę dalej... a może jak przejdę po poduszkach nad ich głowami to pomoże? Jedno głaśnięcie... tyle? Tyle?! Miauuuu!
Niedziela, 7 rano... wstali? To idę spokojnie spać... dobranoc, tylko mnie nie budźcie.
Z poważaniem,
Bazyl.
vanesia1 pisze:Życie, życie jest noweeeelą ...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości