Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:Petka-od czasu, kiedy bylas ostatnio pozmienialo sie tak wiele... nie wiem, czy dasz rade wszystko ogarnac za 1 razemChyba bedziesz musiala przyjechac na 2-3 dni chociaz
![]()
marivel - szkoda, ze Ci nie wychodzi, bo u Justy w 1 malym miejscu masz do wyboru do koloru kociastychkazdy inny pod wzgledem charakteru, krotko mowiac-kazdy cos dla siebie znajdzie
wszystko w 1 miejscu
oj, chyba bede musiala w ten dlugi weekend odwiedzic te wariactwo futrzaste kochane...
Matylda snila mi sie juz chyba 2-3 razy, wiec chyba chce mi w ten sposob powiedziec, ze za mna teskni... ech... ja za nia tez...
Justa, jutro zadzwonie to sie ugadamy
Jesli Figunia jest conajmniej tak urocza jak na zdjeciach-to na pewno niejednego zachwyci
Rozumiem, ze kotunia do adopcji jest?
ps. Fibi obciety niejednego juz zmylilMiko-nie ty pierwsza i nie ostatnia dalas sie nabrac na zludzenie, ze to inny psiak
Ale ja uwazam, ze tak naprawde dopiero jak jest tak krociutko obciety widac, jaki jest sliczny(i odmladza go to bardzo)
Kociara82 pisze:aha, jestem umowiona z mrusiami i spolka na niedziele, mam sie ubrac w cos co nie lapie siersciratunkuuu!!! chyba nie mam nic takiego, bede wracac cala w siersci, jak kot
Kociara82 pisze:co bym nie ubrala to bede wygladac jak kolejny siersciuch![]()
raz kiedys, mimo, ze sie przed wyjsciem od ciebie wyszczotkowalam z tej siersci (przynajmniej taka mialam nadzieje), to dopiero w trajtku, przy swietle zobaczylam jak naprawde wygladam
bylam cala oblepiona sierscia jakbym sie w niej z tydzien tarzala
Kociara82 pisze:Gaja![]()
brawo, tak trzymac
przynajmniej ktos rownowazy ta masakryczna ilosc pampersow zuzywanych przez huraganice Noemi![]()
Bartus... w zasadzie powinno sie do niego mowic Bartek, to juz duzy kocio jest, juz nie kociatko, wiec nie wypada mowic Bartus
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką byłam jeszcze z psami i znów koty się marcowały a co to znaczy to wiemy aż za dobrze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 142 gości