Może ktoś nie głosował i mógłby oddać swój głos na PKDT w konkursie Krakvetu ? (banerek w podpisie). Konkurs jest do północy a Dziewczyny minimalnie przegrywają w tej chwili

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Słupek pisze:To nie prywata i ja już nawet w wąteczku agitowałam za tym głosowaniem. Tzn. za głosowaniem w krakvecie na PKDT. Spotkało się to ze zrozumieniem i zaangażowaniem. Więc spoko.![]()
Jeszcze gdzieś polezę i poagituję.![]()
Aniu - Karmel po prostu się zorientował, że chcesz ukraść jego siuśki i stwierdził, że nie da.![]()
Iza - idź do weta. Moi weci mówią, że kamień nazębny bardziej jest zależny od cech osobniczych niż wieku. Tygrysek prawie nie ma, a zdarzają się całkiem młode psy i koty z kamieniem. A może to wcale nie kamień tylko stan zapalny?
Tygrysek i ja dziękujemy.
jo.anna pisze:Irysku, Twój skarbek wypisz wymaluj mój Karmelek! Ten sam powalający wzrok, te same acz delikatniejsze rysy twarzyno szok i szok po prostu.
gpolomska pisze:Ona i chrupki na śniadanie - zapomnij! Nawet jakby stały, to zje kilka i zacznie swoje... chrupki przechodzą w ilości 60szt. dziennie dosypywane do zupki. Rano to Magnolia żąda mięska - dlatego dostaje szalkę vom feinstein (bo już szalka typu mięsko z podrobami jest beee). W nocy to jadła chrupki - przez pierwsze 2 tygodnie, kiedy była wychudzona i miała kiepską krew. A teraz Pani ma swoje zdanie i wysublimowane podniebienie... no cóż - jakoś kotusiowi trzeba niewolę osłodzić.
jo.anna pisze:witam się pierwszego maja i przedstawiam mojego chłopaka Kulka policjant
Uploaded with ImageShack.us
miłego dzionka życzymy Wszystkim![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 24 gości