Izydorek to bardzo ładne imię, ale nasz Ślepaczek to Ćwirek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaK pisze:DT lub DS może być w Poznaniu, gdzie kita teraz przebywa, ale wcale nie musi - do dobrego domu jestem go dowieźć w dowolne miejsce Polski. U mnie ma TDT - na maksymalnie 2 tygodnie. Później musi się przeprowadzić, jeśli nie znajdzie domu, to trafi do naszej kociej piwniczki, ale dla kota niewidomego to nie jest dobre miejsce
alessandra pisze:AnneMarie, myślę,że absolutnie tu nie wchodzi w grę takie rozwiązanie, zważywszy,że kociak nie posiada obydwu oczek, nikt odpowiedzialny nie zrobi takiej rzeczy.
ulvhedinn pisze:Melduję że dotarła paczuszka dla Sabinki- ślicznie dziękuję!!!!!
.AnnMarie. pisze:Rozmawiałam dziś z moim mężem... Sama jeszcze w to nie wierzę, ale zgodził się wziąć do nas na tymczas Ćwirka (na pewnych warunkach - np moja rezygnacja z miau, żeby więcej nie wyszukiwać takich nieszczęść, skoro nie umiem nie pomóc).
Bardzo się cieszę, bo naprawdę nie mogę o tym maluchu zapomnieć... Będę trochę za Wami tęsknic, ale uważam, że w tej sytuacji warto....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości