Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:Stan konta Dziuni:
173,05zł - 20zł - 27zł= 126,05zł
Zostało sporo pieniędzy, ale już wiem na co je wykorzystam... Na kotkę, która ma właściciela, a jest tak chuda, że brak słów.... Kupię za te pieniądze odżywczą karmę dla niej i Kasia będzie ją karmić codziennie, bo kicia wychodzi na dwór. Zrobię jej zdjęcia i wrzucę na wątek. To też trićka. Ci ludzie mają jeszcze dwa koty, które nie wychodzą. Kotka i kocur niekastrowane w jednym mieszkaniu.... Będziemy działać.
Dyktatura pisze:kinia098 pisze:Stan konta Dziuni:
Zostało sporo pieniędzy, ale już wiem na co je wykorzystam... Na kotkę, która ma właściciela, a jest tak chuda, że brak słów.... Kupię za te pieniądze odżywczą karmę dla niej i Kasia będzie ją karmić codziennie, bo kicia wychodzi na dwór. Zrobię jej zdjęcia i wrzucę na wątek. To też trićka. Ci ludzie mają jeszcze dwa koty, które nie wychodzą. Kotka i kocur niekastrowane w jednym mieszkaniu.... Będziemy działać.
Kinia ja wiem, że może ostatnio jestem wyczulona na chude koty, ale może najpierw z nimi porozmawiać, żeby zrobili kici wyniki krwi pod katem nerek i wątroby?
Podstawowe badania nie są drogie, a może to właśnie choroba tak kotkę wyniszcza że jest chuda. Czasami dobrze odżywcza karma nic nie pomoże.
kinia098 pisze:Dyktatura pisze:kinia098 pisze:Stan konta Dziuni:
Kinia ja wiem, że może ostatnio jestem wyczulona na chude koty, ale może najpierw z nimi porozmawiać, żeby zrobili kici wyniki krwi pod katem nerek i wątroby?
Podstawowe badania nie są drogie, a może to właśnie choroba tak kotkę wyniszcza że jest chuda. Czasami dobrze odżywcza karma nic nie pomoże.
Będzie ciężko dotrzeć do kotów w domu. Kasia chciała tej kobiecie dać karmę dla kotów, to odpowiedziała jej, że co ją to obchodzi..... Chudej kotki już też dzisiaj nie było, może ją zamknęła ?Także na razie wstrzymuję zakup karmy. Jak sama Ania widzisz o badaniach to możemy sobie pomarzyć.... jak ta kobieta tak reaguje tylko na pomoc w karmie....
Mam nadzieję, że kotka już jutro się pokaże, bo jak faktycznie ją zamknęła w domu, to będzie masakra
Dyktatura pisze:Ale jej dobrze, no iże bez paluszków dała radę zwisnąć na drapaku
ASK@ pisze:Jak mała sie czuje?
Przyznasz,że dobrała Ania kolorystycznie dziewczynki.
Odrobaczanie chudzielca to chyba nie jest dobry pomysł. Choć robale mogą być też przyczyną stanu. Jednak bardziej stawiam na olewnictwo tzw właścicieli lub jakąś chorobę.Możliwe,że kocia już urodziła? Może karmi i dlatego taka chuda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Niushonok i 219 gości