Przeczytałam recenzje na filmweb; nie są zachwyceni... Poza jakimiś fragmentami, też fragmentami muzyki i oczywiście aspektem technicznym filmu.
Pewni by sie nadał do tv, na fotelu, przed kominkiem...
Żadnej z tych trzech rzeczy nie mam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Pewni by sie nadał do tv, na fotelu, przed kominkiem...
Żadnej z tych trzech rzeczy nie mam
O, to, to!Alienor pisze:Mam telewizor, ale bez anteny - służy mi jako monitor do oglądania filmów na DVD i video. Nie płaczę za posiadaniem telewizji - to, co chcę mogę obejrzeć w necie zawsze kiedy chcę. Wiadomości docierają do mnie tak czy siak, ale spora część głupawych bójek na szczytach władzy i informacje o "celebrytach" odpada.
felin pisze:Tak się spytam z czystej żywej ciekawości: co z tym czarnym przystojniakiem, który Ci się jakiś czas temu do domu wprosil?
Broszka pisze:Nie potrafiłabym żyć bez tv, szczególnie jak TZ wyjeżdża i jestem sama![]()
Lubię oglądać filmy i kanały dokumentalne.
Broszka pisze:felin pisze:Tak się spytam z czystej żywej ciekawości: co z tym czarnym przystojniakiem, który Ci się jakiś czas temu do domu wprosil?
Był strasznie wycieńczony i wychudzony. Odkarmił się, odpoczął i zażądał wypuszczenia - ponieważ był już całkowicie sprawny i dzika dzicz z niego więc wrócił na dwór. Jego zachowanie wraz z odkarmieniem wróciło do normy - parę dni temu próbował mnie pogryźć przy próbie podania tabletki na robaki i kropelki na pchły i kleszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 144 gości