Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Druga koteczka - Zuzia, była zbyt zestresowana i nie wyszła z koszyczka, więc na chwilę dałam jej spokój z fotką. Nie była nawet zainteresowana jedzeniem, w przeciwieństwie do Misi, która natychmiast wmłuciła 2 miseczki
Iwona11 pisze:Poza tym na tylnej łapce po wewnętrznej stronie ma łysy placek i zaczerwienienie. To chyba też trzeba pokazać wetowiAha, Tigra też ma łysy placek, prawie w tym samym miejscu, ale bez podrażnienia. Wygląda, jakby po prostu w tym miejscu sierść jej opadła.
masKotka? pisze:Iwona11 pisze:Poza tym na tylnej łapce po wewnętrznej stronie ma łysy placek i zaczerwienienie. To chyba też trzeba pokazać wetowiAha, Tigra też ma łysy placek, prawie w tym samym miejscu, ale bez podrażnienia. Wygląda, jakby po prostu w tym miejscu sierść jej opadła.
Nie wiem jak u Tigry, ale u Triolki łyse placki na wewnętrznej stronie tylnych łap są po badaniu!!Pani wet goli łapkę i wbija się igłą w żyłkę
Triolka przez niedopatrzenie ma wygolone obie łapki, normalnie powinna być tylko jedna
Przyznam szczerze, że pogubiłam się teraz z tymi kotami - nie wiem ile ich jest, który jest który i u którego na co zwrócić uwagę, np. z tym jedzeniem. Mam jutrzejszy poranny dyżur i niestety wiadomości z dyżuru na stronie pojawią się dopiero po moim powrocie do domu, czyli po ok 20.00. W razie czego kontakt tel.
terenia1 pisze:I bardzo proszę da ktoś jutro do południa zawieżć buraskę na sterylkę?
masKotka? pisze:terenia1 pisze:I bardzo proszę da ktoś jutro do południa zawieżć buraskę na sterylkę?
Jak jutro zrobię dyżur to ją zawiozę - mam nadzieję, że tylko wejdę, zostawię i wyjdę, a nie będę musiała siedzieć i czekać na swoją kolej.
Tylko, żebym wiedziała która to i czy dam radę ją złapać jak jest dzika?? Jakieś rady dla nowicjuszki??
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, muza_51 i 82 gości