Ściskam mocno.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wilhelm170 pisze:Pani Izo już kiedyś pytałam , czy żadnego z tych kotków nie dałoby się wy adoptować? np tych maluchów? zawsze byłoby mniej w stadzie..
taizu pisze:wilhelm170 pisze:Pani Izo już kiedyś pytałam , czy żadnego z tych kotków nie dałoby się wy adoptować? np tych maluchów? zawsze byłoby mniej w stadzie..
Iza odpowiadała - jest tak zaharowana, że nie ma czasu na oswajanie kotów do adopcji i robienie ogłoszeń, wizyty przedadopcyjne itp. Jeśli trafią się jakieś od z miejsca adopcyjne, to pisze o nich na wątku i prosi o ich wzięcie. Iza spędza na karmieniu kilkanaście godzin dziennie
marysienka pisze:iza71koty pisze:Prosimy o Wsparcie Kochani.Potrzebne są środki na zakupy dla stada.Potrzebna jest bardzo sucha karma.
Izo nie mysl wiecej o oddawaniu dlugu - ceduje to na koty![]()
Dzisiaj rano zmarl moj brat i nie mam glowy do pisania
basidrak20 pisze:Mam troche fantow. Jakas mala torebka. Troszke ciuszkow. Kremik. Kolczyki rozne. organizer do auta i cos fajnego na dokladke ale to niespodzianka. Jestem w szcz do niedzieli. Prosze o info gdzie moge torbe podrzucic jestem nowa inie moge pisac pw
wilhelm170 pisze:Rozumiem że pani Iza nie ma czasu oswajać, ale może ktoś mógłby wziąć na DT na oswajanie? Nie ma nikogo w Szczecinie pomagającego kotom? ogłoszenia to ja mogę zrobić , abym miała zdjęcia.
Aha i kierowałam pytanie do pani Izy, nie wiem czemu Taizu mi odpowiada.Pani Iza nie potrzebuje obrońcy, bo ja pytam z życzliwości.
wilhelm170 pisze:Rozumiem że pani Iza nie ma czasu oswajać, ale może ktoś mógłby wziąć na DT na oswajanie? Nie ma nikogo w Szczecinie pomagającego kotom? ogłoszenia to ja mogę zrobić , abym miała zdjęcia.
Aha i kierowałam pytanie do pani Izy, nie wiem czemu Taizu mi odpowiada.Pani Iza nie potrzebuje obrońcy, bo ja pytam z życzliwości.
skarbonka pisze:zapraszamy na super bazarek, zbieramy na jedzonko dla stada![]()
pomoc bardzo potrzebna![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=20&t=152428
basidrak20 pisze:Prosze bardzo. mam nadzieje że to cos pomoże. I przepraszam iż w takiej rozsypce-pomieszaniu. Mam remont i nie miałam kiedy a jutro wyjeżdżam - więc albo w takim stanie jakie dałam albo po długim weekendzie a wiem że czas ma znaczenie.
Pozdrawiam serdecznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MojaMigotka, MruczkiRządzą, puszatek, Szymkowa i 364 gości