Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 13, 2013 9:56 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Czuję się zagoniona. Przy mojej wydolności nakarmienie kotów podrurowych i trzeciomajowych to wysiłek. Potem jadę do Sopotu na zabiegi. A potem padam :mrgreen:
Trochę mi trudno.
Najbardziej martwię się tym, że dwie koteczki pod rurą są niewysterylizowane. A ja nawet nie mam klatki-łapki. Myślicie, że powinnam się zastrzelić? :mrgreen:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Sob kwi 13, 2013 10:04 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Oj tam, oj tam - zaraz zastrzelić :mrgreen: Klatkę chyba któreś dziewczyny z Trójmiasta mają.
Tylko przydałaby Ci się pomoc. Niestety, ja mam trochę za daleko, chociaż za morzem tęsknię.
Ale będę kibicować :ok: I szybkiego powrotu do zdrowia życzę :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 13, 2013 13:09 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Też mam za daleko do morza :cry:
Ale fakt, przydałaby Ci się Fanszetko, jakaś pomoc.. Ktoś z rodziny by się nie nadał czasowo?
I jak się czujesz kręgosłupowo, pomijając zmęczenie ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto kwi 16, 2013 18:06 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Rodzinę bym może i zmusiła, ale klatki nie mam. Chyba że rodzinę w roli klatki :mrgreen:
Kręgosłupowo powolutku lepiej, ale kiedy, do diaska, będzie dobrze?
Jestem niecierpliwa, złoszczą mnie własne ograniczenia. A tu tego nie wolno, to nie teraz, przy tym boli...
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Wto kwi 16, 2013 18:10 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Spoko, będzie dobrze. Niedługo w ogóle nie będziesz pamiętała, że jakieś ograniczenia były.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto kwi 16, 2013 18:10 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Cierpliwości, to musi potrwać.
A co do klatki, to może załóż wątek na KŁ?

Erin

Post » Nie kwi 21, 2013 15:59 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Niestety, pod rurą pojawiły się kociaki. Trzy. Jednego zgarnęłam i mam go w domu.
Jak to możliwe? Nie wiem. Nie wiem nawet, która kotka jest matką.

Fanszeta

Post » Nie kwi 21, 2013 18:41 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

O rany! nowy Ciapciulek będzie?? Bardzo mały?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie kwi 21, 2013 18:51 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Wto kwi 23, 2013 6:38 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Kurczę, wesoło masz :|

Erin

Post » Wto kwi 23, 2013 21:15 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Mam wesoło. Mały gnojek stasznie jest łakomy. Oczy ma lepsze i może już niedługo będzie pozował. Daję mu smectę i kupy się unormowały , bo w pewnym momencie było b. kiepsko. Gnojeczek jest szczęśliwy, rozrabia, pomiaukuje, głośno mruczy, tuli się do mnie, podgryza. Śpi na kanapie, korzysta z kuwety, ale czasem gdzieś nasika. Miał być dla niego domek, chętny, ale się nie odzywa. Jak go złapałam, wiozłam go do domu otulonego w szmaty za pazuchą, cały czas próbował uciec. Na rehabilitację spóźniłam się ponad godzinę. TŻ krzyczał. Fakt, mam wesoło :mrgreen:

Fanszeta

Post » Śro kwi 24, 2013 7:00 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Będzie dobrze :ok: I domek też się znajdzie :ok:
A co z pozostałymi i mamusią? Pojawiły się?

Twój TŻ krzyczał? 8O A wydawał się taki spokojny :mrgreen:

Erin

Post » Sob kwi 27, 2013 18:25 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Obrazek

Przedstawiam wszystkim Rocky,ego. Tak go nazwała moja koleżanka, gdy widziała, jak zapamiętale boksuje zawieszoną na sznurku maskotkę. Rocky dostaje antybiotyk, oczka ma już ładne, ale kupy jeszcze nie bardzo.
Oswoił się zupełnie, sypia z nami w łóżku i akceptują go wszystkie koty, nawet Kawa. Jest cudną przytulanką, a głaskany grucha jak gołąbek. Szykuje się mu domek, ale o tym później, żeby nie zapeszyć.

Erin, TŻ jest raczej spokojny, chyba że przynoszę do domu kolejnego kota :mrgreen:

Fanszeta

Post » Sob kwi 27, 2013 18:34 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Ale cudenko :love: Wycalusialabym go ...
A co z reszta rodzinki, pojawia sie?

Co do TZ-ta, przypomnialo mi sie, ze kiedys jedna z forumowiczek (niestety, nie pamietam nicka) miala taki fajny podpis: maz kazal mi wybierac, ja albo koty. Czasem za nim tesknie :mrgreen:

Erin

Post » Wto kwi 30, 2013 20:34 Re: Zepsuty, naprawiony Antoś, Ashleyek kontra pp:-), Mela [

Mam (złapałam wczoraj) siostrzyczkę, pingwinkę. Oczka straszne. A kolejne czekają pod rurą :( . Będę potrzebowała pomocy finansowej, bo trzeba je leczyć !!!
Jeśli ktoś by mógł, bardzo proszę o wsparcie finansowe (i każde inne).

Fanszeta

[poprzednia][następna]