KOCIA CHATKA i kociaki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 26, 2013 23:14 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

ha to może i dobrze - jutro wieczorem padniesz i nie będziesz widziej jak racu ciachu stado się dogada :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt kwi 26, 2013 23:18 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Dorota Wojciechowska pisze:ha to może i dobrze - jutro wieczorem padniesz i nie będziesz widziej jak racu ciachu stado się dogada :P

Optymistka z Ciebie :ok: Obyś miała rację :) A emocje są mega duże - najpierw świt w poniedziałek, potem wtorek późny wieczór, potem przemknęła niedziela, potem sobota około 16, w końcu sobota wczesnym popołudniem. Ja, mały biedny żuczek nie ogarniam tej kuwety :ryk:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt kwi 26, 2013 23:22 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Eeee no to Anetka - jeszcze musi dobrą łopatkę wziaśc ze sobą :mrgreen: żeby kuwetkę ogarnąc :ok:
ja spadam spać - jutro- ups dzisiaj napięty plan dnia :ok: ale :ok: :ok: :ok: i myśli z wami :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt kwi 26, 2013 23:24 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Dorota Wojciechowska pisze:Eeee no to Anetka - jeszcze musi dobrą łopatkę wziaśc ze sobą :mrgreen: żeby kuwetkę ogarnąc :ok:
ja spadam spać - jutro- ups dzisiaj napięty plan dnia :ok: ale :ok: :ok: :ok: i myśli z wami :1luvu:

Dzięki :) Ogromne, wielkie dzięki :1luvu:
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Pt kwi 26, 2013 23:33 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Przezabawna ta historia z Ziutusiem! To sie kociakowi trafilo...stolica. Moze by ktos wkleił zdjęcie tego Ziutusia, bo tyle o nim tu mowy, a sa tacy ktorzy go nie znaja..jak celebryta to celebryta, zdjecie musi byc.A dom szykuje mu sie widac wspanialy.super.
EwaS

ewasewa

Od: Śro mar 20, 2013 13:12

Post » Pt kwi 26, 2013 23:38 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

ewasewa pisze:Przezabawna ta historia z Ziutusiem! To sie kociakowi trafilo...stolica. Moze by ktos wkleił zdjęcie tego Ziutusia, bo tyle o nim tu mowy, a sa tacy ktorzy go nie znaja..jak celebryta to celebryta, zdjecie musi byc.A dom szykuje mu sie widac wspanialy.super.

Mam nadzieję, że autor zdjęcia mnie nie przechrzci - ale na razie nie mam innego. Proszę Państwa, oto Ziutek Ziutowski vel Majorek :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Majorka

Post » Pt kwi 26, 2013 23:56 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Majorka pisze:
ewasewa pisze:Przezabawna ta historia z Ziutusiem! To sie kociakowi trafilo...stolica. Moze by ktos wkleił zdjęcie tego Ziutusia, bo tyle o nim tu mowy, a sa tacy ktorzy go nie znaja..jak celebryta to celebryta, zdjecie musi byc.A dom szykuje mu sie widac wspanialy.super.

Mam nadzieję, że autor zdjęcia mnie nie przechrzci - ale na razie nie mam innego. Proszę Państwa, oto Ziutek Ziutowski vel Majorek :1luvu:
Obrazek

Prawdziwy arystokrata....! uroczy kociak...a Majorka bardzo pozytywna.
EwaS

ewasewa

Od: Śro mar 20, 2013 13:12

Post » Pt kwi 26, 2013 23:58 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

ewasewa pisze:Prawdziwy arystokrata....! uroczy kociak...a Majorka bardzo pozytywna.

To zobaczymy jeszcze, co on za jeden i co potrafi ;)
Majorka pozytywna, no nieźle :ryk:
Obrazek

Majorka

Post » Sob kwi 27, 2013 8:57 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Dorota Wojciechowska pisze::ok: no to super że miało byc później a jest wcześniej. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za drogę
No i będziemy mieć swojego w stolycy :mrgreen:

Tak swojego :D bo swoją już mamy :D

viewtopic.php?t=79477

Dzięki Wszystkim za zorganizowanie tego transportu :1luvu: i przepraszam :oops: za zamieszanie ale czasem plany nie pokrywają się z obowiązkami
:ok: :ok: :ok: :ok: za szczęśliwą jazdę
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob kwi 27, 2013 10:19 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Dziękuję kropeczko za chęć transportu, bywa że sprawy się komplikują, a mnie bardzo zależało na jak najszybszej "dostawie" ;)
Dżudżu i Ziutek, reprezentanci Kociej Chatki w stolycy - no proszę :ok:
Obrazek

Majorka

Post » Sob kwi 27, 2013 10:53 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

No w Warszawce lub pod jest też nasza białaczkowa Efisia :)
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob kwi 27, 2013 10:57 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Takie tam stare. Żeby powspominać :)
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

:ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Sob kwi 27, 2013 12:05 przez CatAngel, łącznie edytowano 5 razy

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 27, 2013 11:23 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Majorka pisze:mir.ka kochana, ja Majorka jestem, żadna tam pani :)
Dziękuję Ci za miłe słowa, a wiesz że bohaterka Kociennika już po 6 latach przestała być takim dzikusem? Sypia ze mną i każe mi siź z nią bawić o świcie albo miziać. Ale na ręce nadal nie wchodzi!

Kochani, coś się komplikuje z transportem Ziutka, sprawę zna The Szops, pomóżcie, jeśli możecie...

nie wszystkie koty lubią na ręce, moje kotki nie chcą wcale, tylko kocurek jest mruczek-konankowiec
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob kwi 27, 2013 11:25 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

to powspominajmy
Obrazek
[*] 28.02.2012
Obrazek
[*] 07.05.2012
Przepraszam za chwilę słabości :(
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob kwi 27, 2013 11:35 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

nie ma za co przepraszać, była wspaniałą osobą i nie będzie zapomniana, tyle dobrego zrobiła
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]