Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:ha to może i dobrze - jutro wieczorem padniesz i nie będziesz widziej jak racu ciachu stado się dogada
Dorota Wojciechowska pisze:Eeee no to Anetka - jeszcze musi dobrą łopatkę wziaśc ze sobążeby kuwetkę ogarnąc
![]()
ja spadam spać - jutro- ups dzisiaj napięty plan dniaale
![]()
![]()
i myśli z wami
ewasewa pisze:Przezabawna ta historia z Ziutusiem! To sie kociakowi trafilo...stolica. Moze by ktos wkleił zdjęcie tego Ziutusia, bo tyle o nim tu mowy, a sa tacy ktorzy go nie znaja..jak celebryta to celebryta, zdjecie musi byc.A dom szykuje mu sie widac wspanialy.super.
Majorka pisze:ewasewa pisze:Przezabawna ta historia z Ziutusiem! To sie kociakowi trafilo...stolica. Moze by ktos wkleił zdjęcie tego Ziutusia, bo tyle o nim tu mowy, a sa tacy ktorzy go nie znaja..jak celebryta to celebryta, zdjecie musi byc.A dom szykuje mu sie widac wspanialy.super.
Mam nadzieję, że autor zdjęcia mnie nie przechrzci - ale na razie nie mam innego. Proszę Państwa, oto Ziutek Ziutowski vel Majorek![]()
ewasewa pisze:Prawdziwy arystokrata....! uroczy kociak...a Majorka bardzo pozytywna.
Dorota Wojciechowska pisze::ok: no to super że miało byc później a jest wcześniej.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za drogę
No i będziemy mieć swojego w stolycy
Majorka pisze:mir.ka kochana, ja Majorka jestem, żadna tam pani![]()
Dziękuję Ci za miłe słowa, a wiesz że bohaterka Kociennika już po 6 latach przestała być takim dzikusem? Sypia ze mną i każe mi siź z nią bawić o świcie albo miziać. Ale na ręce nadal nie wchodzi!
Kochani, coś się komplikuje z transportem Ziutka, sprawę zna The Szops, pomóżcie, jeśli możecie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Meteorolog1 i 74 gości