TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 24, 2013 23:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

meg80 pisze:Rany.. rany.. urwanie głowy :-? Sterylka aborcyjna dużo droższa od tej zwykłej?

Tak , droższa ale o ile nie wiem , nie pytałam bo nie chce przeciągać struny bo moi weci i tak mają anielską cierpliwość bo dług ogromny :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw kwi 25, 2013 14:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Na prośbę Justy wstawiam zdjęcia:

Figa: (czy to jest ta nowa kotka do sterylki?)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Noemi z Węgielkiem:

Obrazek

Noemi z Bartusiem:

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw kwi 25, 2013 16:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Figusia jest przesliczna :1luvu:

Wegielek juz taki duzy... a niedawno taki malenki byl...
Noemcia w swoim zywiole :piwa: Bartus tez :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 25, 2013 18:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Jak na razie mogę tylko potrzymać :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw kwi 25, 2013 19:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Kochane te kociaki :1luvu:
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Czw kwi 25, 2013 19:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Nowa_Sztno dzieki za wstawienie fotek :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 25, 2013 19:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Kociara82 pisze:Figusia jest przesliczna :1luvu:

O tak , z Węgielka już kawał chłopa i to jakiego pięknego , ale i tak nikt go nie chce przygarnąć a on tak bardzo pragnie mieć kolana tylko dla siebie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 25, 2013 19:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Petka pisze:Jak na razie mogę tylko potrzymać :ok: :ok:

Dobre i to :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 25, 2013 19:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

meg80 pisze:Kochane te kociaki :1luvu:

I to baaaardzo :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 25, 2013 20:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

figa jest już po sterlyce aborcyjnej a po 19 tej jak do mnie wróciła dałam ja na kwarantanne , jak ona sie mizia a tez dałam jej troszkę mokrego bo bya głodna jak wilk :wink:

Teraz trzeba " tylko " zapłacić dług u weta i znaleźć jej dom ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 25, 2013 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Bardzo dawno nie byłam, niestety brak czasu przez ostatni tydzień mnie wykańcza:/

Widzę, że mamy nową istotkę, której trzeba dom znaleźć. Jak to mówią: nieszczęścia chodzą parami:/ Nowy kot, problemy z Mati, jeszcze się tego trochę znajdzie. Po prostu szkoda słów:(

Chciałam napisać post w wesołym nastroju, ale widzę, że same złe rzeczy się dzieją, więc tylko na poprawę humoru powiem, że Emil, mój tymczas coraz częściej wychodzi na dwór, szelki odstawiłyśmy. Wprawdzie każdy szmer i szelest powoduje u niego ucieczkę do domu,ale jest postęp. Teraz wieczorem jak wyleciał na dwór to nie chciał wrócić, nagle mu się spodobało:D

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Czw kwi 25, 2013 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Justa&Zwierzaki pisze:

O tak , z Węgielka już kawał chłopa i to jakiego pięknego , ale i tak nikt go nie chce przygarnąć a on tak bardzo pragnie mieć kolana tylko dla siebie ...

Chyba nie tylko dla siebie - chyba nie chciałby się rozstać z Noemi, tak ślicznie się przytulają.

Justynko - wiem, że to Twój wątek, mam nadzieję że nie pogniewasz się , jak poproszę tutaj o głos w Krakwecie na Pomorski Koci Dom Tymczasowy. MOże i bywalcy wątku też pomogą kotom pomorskim :-)
viewtopic.php?f=1&t=144861

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Czw kwi 25, 2013 21:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

marivel pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Chyba nie tylko dla siebie - chyba nie chciałby się rozstać z Noemi, tak ślicznie się przytulają.

Justynko - wiem, że to Twój wątek, mam nadzieję że nie pogniewasz się , jak poproszę tutaj o głos w Krakwecie na Pomorski Koci Dom Tymczasowy. MOże i bywalcy wątku też pomogą kotom pomorskim :-)
viewtopic.php?f=1&t=144861

Faktycznie Węgielek jest zżyty z Noemi , ale ona nadal nie kontroluje czynn fiz i ma bardzo małe szanse na dom ....

A co do głosowania to oczywiście zagłosuje i mam nadzieje że bywalcy watku też :lol:
Przecież wszystkie koty nasze są :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 25, 2013 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

miko_bs pisze:Bardzo dawno nie byłam, niestety brak czasu przez ostatni tydzień mnie wykańcza:/

Widzę, że mamy nową istotkę, której trzeba dom znaleźć. Jak to mówią: nieszczęścia chodzą parami:/ Nowy kot, problemy z Mati, jeszcze się tego trochę znajdzie. Po prostu szkoda słów:(

Chciałam napisać post w wesołym nastroju, ale widzę, że same złe rzeczy się dzieją, więc tylko na poprawę humoru powiem, że Emil, mój tymczas coraz częściej wychodzi na dwór, szelki odstawiłyśmy. Wprawdzie każdy szmer i szelest powoduje u niego ucieczkę do domu,ale jest postęp. Teraz wieczorem jak wyleciał na dwór to nie chciał wrócić, nagle mu się spodobało:D

Super Emil :ok: , nadal mimo wielu ogłoszeń i ich aktywacji nikt nie dzwoni :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw kwi 25, 2013 23:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XII potrzebne gazety do podkładania

Emil :ok:

Fakt, dylemat wielki-co robic?
Noemi i Wegielek to jest tak niemozliwe zakociana para... ona jeszcze sobie poradzi, ma powodzenie u kocurkow a kocurki tez sie za nia uganiaja...
Ale Wegielek... On bez niej sie zamiauczy na smierc! :roll: Kocha ja do szalenstwa, do bolu, nad zycie... Noemi nie jest jeszcze gotowa do adopcji, on-koti nie dosc ze przepiekny to w dodatku wspanialy charakter ma... :1luvu: Cudowny koti :1luvu:

Ale jak tu rozdzielic tak cudna pare i tak zakochana? :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]