meg80 pisze:Rany.. rany.. urwanie głowySterylka aborcyjna dużo droższa od tej zwykłej?
Tak , droższa ale o ile nie wiem , nie pytałam bo nie chce przeciągać struny bo moi weci i tak mają anielską cierpliwość bo dług ogromny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg80 pisze:Rany.. rany.. urwanie głowySterylka aborcyjna dużo droższa od tej zwykłej?
Kociara82 pisze:Figusia jest przesliczna
Wegielek juz taki duzy... a niedawno taki malenki byl...
Noemcia w swoim zywioleBartus tez
Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:Figusia jest przesliczna
O tak , z Węgielka już kawał chłopa i to jakiego pięknego , ale i tak nikt go nie chce przygarnąć a on tak bardzo pragnie mieć kolana tylko dla siebie ...
marivel pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:Figusia jest przesliczna
O tak , z Węgielka już kawał chłopa i to jakiego pięknego , ale i tak nikt go nie chce przygarnąć a on tak bardzo pragnie mieć kolana tylko dla siebie ...
Chyba nie tylko dla siebie - chyba nie chciałby się rozstać z Noemi, tak ślicznie się przytulają.
Justynko - wiem, że to Twój wątek, mam nadzieję że nie pogniewasz się , jak poproszę tutaj o głos w Krakwecie na Pomorski Koci Dom Tymczasowy. MOże i bywalcy wątku też pomogą kotom pomorskim
viewtopic.php?f=1&t=144861
miko_bs pisze:Bardzo dawno nie byłam, niestety brak czasu przez ostatni tydzień mnie wykańcza:/
Widzę, że mamy nową istotkę, której trzeba dom znaleźć. Jak to mówią: nieszczęścia chodzą parami:/ Nowy kot, problemy z Mati, jeszcze się tego trochę znajdzie. Po prostu szkoda słów:(
Chciałam napisać post w wesołym nastroju, ale widzę, że same złe rzeczy się dzieją, więc tylko na poprawę humoru powiem, że Emil, mój tymczas coraz częściej wychodzi na dwór, szelki odstawiłyśmy. Wprawdzie każdy szmer i szelest powoduje u niego ucieczkę do domu,ale jest postęp. Teraz wieczorem jak wyleciał na dwór to nie chciał wrócić, nagle mu się spodobało:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości