.Mia. pisze:(...)
no bo dziewczyny, tak realnie: kto zwróci uwagę na kota, który nie jest za bardzo oswojony i jeszcze nie widać go dobrze na zdjęciach (no bo nie da się ich zrobić...)
migota, dużo zdrowia i ciepełka, teraz łatwo się przeziębić, bo człowiek rzuca się na to niby ciepło...
Dziewczyny

mówiłam, że będę gryzła gdy ktoś w Maciusia zwątpi ? A grrrr , a wrrrrr, a wrrrgrrrr.

.Mia. - wiem, można rzec, że jestem naiwna. Jednak ja na wątku Tri - tutaj na pierwszych stronach, od razu zauważyłam Maciusia.
No to można przyjąć, że znajdzie się druga taka osoba na świecie.
Jeśli nie spróbujemy, to się nie dowiemy. Ja uważam, że walczyć trzeba o niego.
Słuchajcie może by plan taki zrobić:
Próbujemy z tym co mamy Maciusia ogłaszać tym dużym pakietem na stu iluś portalach.
U Cat Angel czeka pakiet. Ewentualne domy odsiewamy przez rzetelne sito - ale co ja mówię,
wszyscy to wiemy. Nawet jak domków nie będzie , jedziemy dalej z planem - to jest :
W międzyczasie Migota próbuje odrobaczyć smakołykiem puchatego skubańca.
Wyślę pieniądz na odrobaczanie, poproszę Cię Migoto o dane znów na e-mail -
bo wykasowały mi się
Następnie łapiemy go i szczepimy.
Cały czas szukamy DT/DS, ja już od dziś zaczynam -
ino te zdjęcia nowe poproszę.
Migoto - zdrowiej i kuruj się. Ja podałam plan , ale na pewno ruszyłby on pełną parą po
długim weekendzie. Ogłoszenia mogłyby u Cat Angel iść już teraz, lub też po weekendzie.
Nie wiem, czy ludzie na długich weekendach bardziej serfują w sieci, czy nie ?
Teraz wasza kolej, jak myślicie ? Wzywam na Sabat II stopnia w sprawie Macieja Kota syna
Tri-Rex Dostojnej- tu obecnej, a zamieszkałej u Petroniusza, Szamanki I kategorii .