Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:A to co zauważyłam to to że osoby majętne mają co najwyżej jednego kota.
pwpw pisze:Beta glukan warto też już dawać zdrowemu kociakowi (by się nie zaraził), jakby trzeba było go dosłać, to piszcie mi adres na pw, na jutro mam obiecany w aptece, więc mogę się podzielić.
ewar pisze:agusialublin pisze:A to co zauważyłam to to że osoby majętne mają co najwyżej jednego kota.
Albo i wcale, ale wolno im.A ubożejemy, kiedy przygarniamy kolejnego kota.Tymczasy kosztują najwięcej, trzeba zapewnić im przede wszystkim weta, a to jest piekielnie drogie.Rezydenci, po fullserwisie, zdrowi już nie generują takich kosztów.Moje koty nie jedzą dużo, nie mają już syndromu pustej miski, weta odwiedzają rzadko, odrobaczam je w domu...itd.Co nie znaczy, że mnie nie kosztują.
pwpw pisze:Witam
Wybaczcie, ze teraz, ale najpierw wolałam odebrać go z apteki. Już jest więc jeśli można to poproszę o adresy i dawkowanie bym mogła przeliczyć ile wysłać (tak na 14 czy 7 dni liczyć?). Zdrowemu też warto podać, na wszelki wypadek.
Nelka83 mam nowe opakowanie i tylko dwa koty, więc jak chcesz mogę i Tobie przesłać parę kapsułek.
A pocztę mam tak do 18 czynną - jak się uda to jeszcze dziś pchnę
pwpw pisze:Mam z Laboratoriów Natury, ten promocyjny. Wyślij Anielkaaaaa dawkowanie, a mi ilość kapsułek, najlepiej przelicz sama. Jak się jednak skusisz, to nie ma problemu. Adres wykorzystam tylko do przesyłki i skasuje, więc spoko z mojej strony
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 206 gości