Kobity! A czasem nie pomyliłyście wątków?

Przeklejam posty o Pumie do naszego, schroniskowego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oj tam. Już przeklejone. A niech się kociaste promująmagdar77 pisze:Może trochę się rozpędziłyśmy z Władysławem i Pumą, ale przynajmniej talent Moniki dał się poznać.
magdar77 pisze:Danusia ja dzięki tobie zdjęcia wklejamTy jesteś prawdziwy Pion a sprzątać po Tobie nie trzeba
Nowa_Sztno pisze:Tęskniła![]()
A za nią bardzo tęsknił lecznicowy kot![]()
Mia wróciła na razie do lecznicy, w której była przed wyjazdem. Trochę się wahałam, czy nie zabrać jej do domu i nie zostawić na razie w klatce (choć pewnie jak przyniosłabym kolejnego kota do domu, to razem z nią wylądowałabym pod mostem). Wahałam się, bo lecznicowy kot (Władek) bardzo zżył się z Mią i po jej wyjeździe siedział smutny kilka dni w szafie i nie był zainteresowany jedzeniem (a lubi pojeść). Bardzo więc przeżył to rozstanie z Mią, bo razem biegali sobie po lecznicy po zamknięciu i mruczeli do siebie (i Mia ani razu nie zasikała komputera, dokumentów czy innych bardzo ważnych rzeczy). Nie chciałabym, żeby przeżywał to raz jeszcze. Ale z drugiej strony, Mia to miejsce zna. Zna i lubi Władka i wszystkich pracowników. I to zdecydowanie najlepsze miejsce dla niej w tej chwili. Poza tym, zwiększy to jej szanse na adopcję jak sądzę. A kto wie... może zostanie tam na zawsze
(tak sobie cichutko marzę)
Mia nie nasyczała na nikogo po powrocie. Leży sobie cichutko na podusi, którą jej przygotowałam i mruczy
Głaskana mruczy jak traktor, a wokół klatki chodzi Władek i też mruczy. Wszedł nawet do Mii klatki i nie chciał stamtąd wyjść![]()
Patrzę na nią, i niestety nie wierzę w żadne słowo o tej jej "złośliwości".
Niech odsapnie trochę, i wysterylizujemy ją, a potem ruszamy znów z ogłoszeniami.
No bo czyż można się w niej nie zakochać?![]()
![]()
![]()
Nowa_Sztno pisze:Wesoło się tu zrobiło, ale dobrze, że Danusia między żartami trzyma nas w ryzach, bo bez Niej w ogóle nie robota jest![]()
Monia, z ogłoszeniami Mii można jeszcze chwilkę poczekać. (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: asmazu, ewar, kasiek1510 i 179 gości