Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Fundacja KOT pisze:ogromny kawał dobrej roboty odwaliłyście na swoim terenie, nie wiem kiedy byśmy tam dotarły
chce Wam się i świetnie sobie radzicie; zdążyłyście ze wszystkimi kotkami, z niektórymi w najostatniejszym z ostatnich momencie![]()
justyna p pisze:Fundacja KOT pisze:ogromny kawał dobrej roboty odwaliłyście na swoim terenie, nie wiem kiedy byśmy tam dotarły
chce Wam się i świetnie sobie radzicie; zdążyłyście ze wszystkimi kotkami, z niektórymi w najostatniejszym z ostatnich momencie![]()
Co dyżur to nowa kotka z podpisem "Marta", super
golla pisze:W zasadzie bez Was to nic byśmy z Piano nie wskurały. Zawsze nam pomożecie, wysterylizujecie i przetrzymacie po zabiegu. Jesteście bardzo dobrze zorganizowaną Fundacją, z którą nie ma problemu współpracować.
piano pisze:golla pisze:W zasadzie bez Was to nic byśmy z Piano nie wskurały. Zawsze nam pomożecie, wysterylizujecie i przetrzymacie po zabiegu. Jesteście bardzo dobrze zorganizowaną Fundacją, z którą nie ma problemu współpracować.
Popieram... Niech inne organizacje też biorą przykład. A przede wszystkim Schronisko powinno pomagać a jak widać odstrasza od tego pomysłu ludzi chętnych jak ci studenci.
Dlaczego oni właściwie nie przetrzymują tych kotów? Mają jakieś budynki przecież itp.
piano pisze:Dać mi z Gosią klatkę to widać co się dzieje - nadaktywne się robimy.
Na szczęście już niedługo koty będą z nami miały spokój bo będą wykastrowane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości