Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Jak pamiętam, meggi i p. Ela woziły domki z p. Wiesią. Było ich sporo postawionych tej zimy. Na razie, o ile mi wiadomo, tylko jeden został zniszczony i wyrzucony przez jakiegoś chama. Tak jak by nie można było po prostu odstawić w inne miejsce.
Prakseda pisze:mziel52 pisze:Jak pamiętam, meggi i p. Ela woziły domki z p. Wiesią. Było ich sporo postawionych tej zimy. Na razie, o ile mi wiadomo, tylko jeden został zniszczony i wyrzucony przez jakiegoś chama. Tak jak by nie można było po prostu odstawić w inne miejsce.
Jak będą potrzebne nowe budki, dajcie mi znak.
Obecnie nie mam wolnych robionych, ale jak będzie trzeba zrobię.
mziel52 pisze:Jak pamiętam, meggi i p. Ela woziły domki z p. Wiesią. Było ich sporo postawionych tej zimy. Na razie, o ile mi wiadomo, tylko jeden został zniszczony i wyrzucony przez jakiegoś chama. Tak jak by nie można było po prostu odstawić w inne miejsce.
Kwiaciarka Bożena pisze:mziel52 pisze:Jak pamiętam, meggi i p. Ela woziły domki z p. Wiesią. Było ich sporo postawionych tej zimy. Na razie, o ile mi wiadomo, tylko jeden został zniszczony i wyrzucony przez jakiegoś chama. Tak jak by nie można było po prostu odstawić w inne miejsce.
No może i racja tak bylo
Ale jakoś nikt nie wspomina że to mój syn jeżdził z P W po te budki do ochrony srodowiska i że potem nawet jak maggi jedna z nich przywiozła to też on poszedł ustawić co do zimy to sie nie wypowiadam bo tylko Ja i Pani W działałysmy razem bez wzgledu na pogode
A teraz wszyscychetni ale nie o to mi chodzi mam to w nosie.
Prakseda pisze: Od lat "specjalizuję się" w robieniu kocich budek. Już w ubieglych latach robiłam je dla wolskich cmentarniaków.
Dlatego napisałam o domkach.
Zawsze gdy uzna Pani, że są potrzebne jakieś kolejne budki, proszę do mnie napisać pw lub wziąc mój numer telefonu od p. Wiesi. Zrobię.
Pysio pisze:Poinformowalam dzisiaj p. dr Bedkowską i EKO-straż o szkle wmurowanym w ogrodzenie cmentarza.
Wczoraj również to widzialam ( mziel52). Byłam tam niestety na bezskutecznej łapance.
Będzie interwencja. Czekam na rozwój sytuacji.
alysia pisze:Przepraszam, ze nie na temat , ale widze, ze watek ma baaardzo duzo czytaczy. Zapraszam czytajacych do zapoznania sie z trescia i do zlozenia podpisu pod petycja wzywajaca do weryfikacji ustawy z 1963 (!) roku i zaprzestania wykorzystywania zwierzat do eksperymentow medycznych. Wystarczy kliknac w :podpisz (na dole), zlozyc podpis i to wszystko. Dziekuje...
Prosze kliknac w ponizszy link:
https://ec.europa.eu/citizens-initiativ ... do?lang=pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 421 gości