anna57 pisze:Tinka07 pisze:Olat pisze:Bardzo proszę o przesłanie mi tych materiałów.
Będę ogromnie wdzięczna.
olatka@gmail.com
Pozdrawiam ciepło
OlaLeiaSW pisze:w razie czego - ja mam strone edukacyjną w postaci pliku. bez obrazków, ale jest cały tekst, tak mi sie przynajmniej wydaje. 99 stron więc chyba tak.
dawajcie znać jak komus przesłac, jesli Tinka nie ma nic przeciwko.
Kochani, moje materiały opatrzone są "copyright by Tinka07". Zgodnie z ustawą z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. 94 Nr 24 poz. 83, sprost.: Dz. U. 94 Nr 43 poz. 170) oraz zmianami z dnia 9.05.2007 r. (Dz. U. Nr 99, poz. 662) za naruszenie praw własności poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych na stronach forum. miau. pl treści bez zgody właściciela grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolności od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).
Olat oczywiście te materiały może dostać, ale tylko ode mnie lub od osoby postronnej jedynie za moją zgodą.
Pozdrawiam cieplutko
Tinka
Tinka, poproszę na maila o materiały.
aniutela@o2.pl
Tinko, do mnie napisały kinnia, pixie i ejka w sprawie materiałów. jak będziesz wysyłac do nie zapomnij o dziewczynach.
ja oczywiscie Twoje postanowienie rozumiem i będę respektować - nie rozpowszechnię. dlatego pytałam od razu czy się zgodzisz. skopiowałam je sobie na komputer, żeby wydrukować, bo ja niestety z tych, co to jak nie podkreśla w tekście to nie wiedzą co przeczytali.

pozdrawiam serdecznie