kasiap&smok_telesfor pisze:Być moze jeszcze dzisiaj zostanie oficjalnie ogłoszona wiadomość, która chyba wszystkich Was zaskoczy.
A JA JUŻ WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bagirka pisze:Witam Wiesia i Maciusia..czy Wiesio jest gotowy do drogi?. Czeka na niego domek z ogródkiem i 5-cio letnia szylkretowa koteczka w Krakowie.
kasiap&smok_telesfor pisze:Co ja będę ubierał w słowa ?!Co ja będę się rozpisywał ?!
![]()
Po wielu konsultacjach postanowione zostało co następuje:
WIESIO - jedzie w przyszłą sobotę do Anulki do SOPOTU !![]()
MACIEK - (po wyzdrowieniu) jedzie do Mamy Bagirki do KRAKOWA !![]()
Chyba idę na piwo ze szczęścia i wypiję za zdrowie Anulki, Bagirki, jej Mamy oraz zdrowie Wiesia i Maciusia !![]()
Maluchy szykować sie do drogi ! "Manicure, pedicure", prysznic i być grzeczne ! Wiesio to chyba będzie teraz polował na śledzie w Bałtyku, a Maciuś też nieźle trafił, bo do szacownego Grodu Kraka !
Oczywiście informacje o przygotowaniach i podróży będą podawane nadal w tym wątku. O pomyślnym dokoceniu mam nadzieję też.![]()
No i buziak dla Kasiap za to, że tak pięknie napisała o Wiesiu w tym poście.
Ludzie ! Oszalałem ze szczęścia !![]()
![]()
kasiap&smok_telesfor pisze:WIESIO - jedzie w przyszłą sobotę do Anulki do SOPOTU !![]()
smilla pisze:kasiap&smok_telesfor pisze:WIESIO - jedzie w przyszłą sobotę do Anulki do SOPOTU !![]()
Hurrra![]()
![]()
Suonko pisze:smilla pisze:kasiap&smok_telesfor pisze:WIESIO - jedzie w przyszłą sobotę do Anulki do SOPOTU !![]()
Hurrra![]()
![]()
Ale wiadomość Smilla, co ???? Chyba trzeba z tej okazji zrobić jakiś sabat![]()
![]()
Suonko pisze:smilla pisze:kasiap&smok_telesfor pisze:WIESIO - jedzie w przyszłą sobotę do Anulki do SOPOTU !![]()
Hurrra![]()
![]()
Ale wiadomość Smilla, co ???? Chyba trzeba z tej okazji zrobić jakiś sabat![]()
![]()
Anulka pisze:Wieści o dokoceniu beda (w miare wolnego czasu) ale moze w wątku Rudolfa![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, squid i 184 gości