Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewaw pisze:Moi Drodzy,
to się zaczyna robić CHORE!!!
Co to ma znaczyć???!!!??? Właśnie zobaczyłam TO:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=152464
d kłamczuch itp. Szczęka mi opadła!!!
TO NIE MOŻE TAK DALEJ WYGLĄDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mziel52 pisze:Przypomnę też, że karma załatwiona z Holandii przez alysię, przychodziła na mój adres, skąd zabierała ja alazosia dla p. Wiesława i meggi 2 dla p. Wiesi.
Bywały chyba po trzy 15-kilowe wory do rozdysponowania.
Karmę tę otrzymywali wyłącznie stali karmiciele, czyli p. Wiesław, p. Wiesia i p. Ania.
Karmiciele przygodni karmili sporadycznie z własnych środków.
Wszystko to jest do przeczytania na poprzednich wątkach cmentarza.
bagheera pisze:ewaw
Brak mi słów
Szczęka opada to mało powiedziane
Mimo swoich siwych włosów z pewnością za krótko żyję, żeby cokolwiek zrozumieć, tylko przykro mi przeogromnie!!!
alysia pisze:A moze ktos zrobilby nowy, bardziej aktualny banerek? (bo i kotow przybylo i karmicieli tez wiecej..)
ewaw pisze:alysia pisze:A moze ktos zrobilby nowy, bardziej aktualny banerek? (bo i kotow przybylo i karmicieli tez wiecej..)
mziel52 mówiła, że zrobi w wolnej chwili, więc czekamy
Faktycznie, kotów więcej, choroby, sterylki...
mziel - uśmiechamy się o banerek
meggi 2 pisze:czy ty nie rozumiesz, że tej karmy nie brałam , dostawali je bezpośrdnio karmiciele i koty, a nie ja. To jak mozna pisać, że do mnie przysyłała alysia karme.
Widze, że nie mam z kim pisać bo i tak nie docierają informacje.
Pytanied do alix76 dlaczego zmienilaś sens i treś mojego posta?
z twojej zmiany wygląda, że ja bralam karme dla wolszczaków, wypraszam to sobie.
mziel52 pisze:ewaw pisze:alysia pisze:A moze ktos zrobilby nowy, bardziej aktualny banerek? (bo i kotow przybylo i karmicieli tez wiecej..)
mziel52 mówiła, że zrobi w wolnej chwili, więc czekamy
Faktycznie, kotów więcej, choroby, sterylki...
mziel - uśmiechamy się o banerek
Zrobię, tylko poproszę o tekst, który ma być na banerku
ewaw pisze:meggi 2 pisze:czy ty nie rozumiesz, że tej karmy nie brałam , dostawali je bezpośrdnio karmiciele i koty, a nie ja. To jak mozna pisać, że do mnie przysyłała alysia karme.
Widze, że nie mam z kim pisać bo i tak nie docierają informacje.
Pytanied do alix76 dlaczego zmienilaś sens i treś mojego posta?
z twojej zmiany wygląda, że ja bralam karme dla wolszczaków, wypraszam to sobie.
meggi, czepiasz się słówek i czytasz w emocjach i interpretujesz na swój sposób.
Alysi nie chodziło o to, że wysyłała karmę bezpośrednio do Ciebie,
ale o to, że ją wysyłała i w związku z tym byłyście w kontakcie.
I że miałaś jej numer. Tylko o to chodziło, więc po co robić "z igły widły"?
meggi 2 pisze:Nie interpretuje, tylko stwierdzam fakt napisania przez alysie, że do mnie wysyłała całe tonykarmy, co jest bzdurą. Gdzie wyczytałaś ewaw, że ja napisalam, że nie przysyłala karmy dla wolszczaków, prosze o fakty, bo twoje pomówienia kwalifikują się do moderacji. Czekam na zacytowanie mojego posta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 485 gości