Fleur pisze:puściłam 2 stówki, to prawie wszystko, co było też na Służew, ale może w maju uda mi się zrobić bazarek zdalnie (jak będę miała kogo poprosić o wysyłkę), więc wtedy odrobię na służewiaki.
trzymajcie się.
Dzięki Fleur!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fleur pisze:puściłam 2 stówki, to prawie wszystko, co było też na Służew, ale może w maju uda mi się zrobić bazarek zdalnie (jak będę miała kogo poprosić o wysyłkę), więc wtedy odrobię na służewiaki.
trzymajcie się.
key_west pisze:Wszyscy tu są dorośli (przynajmniej metrykalnie) i może warto czasami odpuścić, nawet uważając, że ma się lepszy pomysł i lepsze informacje. Posuwanie się do inwektyw i sugerowanie czyjegoś niewłaściwego zachowania działa na szkodę tych, dla których jest ten wątek - na szkodę kotów.
Bardzo proszę o ochłodzenie głów.
key_west pisze:
Ewaw, dziękuję, że podjęłaś się prowadzenia wątku. To duży trud i wyczerpujący - jak widać - również psychicznie. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży![]()
ewaw pisze:Fleur pisze:puściłam 2 stówki, to prawie wszystko, co było też na Służew, ale może w maju uda mi się zrobić bazarek zdalnie (jak będę miała kogo poprosić o wysyłkę), więc wtedy odrobię na służewiaki.
trzymajcie się.
Dzięki Fleur!!!![]()
![]()
Pozdrów ode mnie piękny Budapeszt!!!
alix76 pisze:Wszystkie przeniesione posty są tutaj: viewtopic.php?f=8&t=152464
Ten wątek jest merytoryczny i proszę go nie zaśmiecać!
meggi 2 pisze:Ewaw czy byś chciała, żebym była bez netu do końca życia.
Ja zadzwoniłam do ciebie sama z 10 dni przed świętami i chciałam przekazać namiary na sklepy i hurtownie gdzie jest w miare tanio i są dobre puszki, podziękowałaś , że nie chcesz bo masz uklady w Vivie i będziesz sobie tam załatwiać.
Po zatym nie trzeba być bardzo inteligentną osobą, żeby sobie otworzyć linki z tamtego wątku gdzie wstawiałam faktury.
Chciałam dać namiary na karmiecieli , podziękowłlaś mówiąc, że sama do mnie zadzwonisz jak założysz nowy wątek i do tej pory nie było telefonu. Jeżeli by ci zależalo to mając telefon mój bez problemu byś się zainteresowała. Twój numer dałam pani Bożenie ja , żeby do ciebie już dzwoniła z problemami wolszczaków.
mziel52 pisze:Czy ktoś wie, jak wygląda sytuacja z chorymi kotami? Jutro się wybieram z lekami i jedzeniem, chciałabym być na bieżąco.
ewaw pisze:mziel52, dzięki za naprawienie banerka!!!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości