słonko świeci i nic nie chce się robić, kociaste wywalone na słonecznych parapetach, ja też chcę tak jak one poleniuchować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:ZUS może Ci zabrać tylko 1/4 renty, o rozłożenie na raty musiałam napisać pismo w ZUS-ie i je zostawić u nich, problemów nie robią
dorcia44 pisze:Wypiłam kawkę ,teraz trochę niebezpiecznego sportu czyli prysznic i wszystko będzie w innych barwach
dorcia44 pisze:Dzień dobry.
Mam koty niemotyKulikuli skacząc z regału na drapak który stoi bardzo blisko ,nie trafiła i z hukiem spadła na podłogę
lecąc czepiała się drapaka ale i tak plasnęła jak placek
![]()
Największa wielkością i gapowatością![]()
Mam tylko nadzieję że wszystko ok. ładnie zjadła i poszła spać ,nie kuleje na oko wszystko w porządku.
Mam dziś wizytę u Pulmonologa ,płatnąniestety na lekarza z NFZ czeka się wiele miesięcy
![]()
Ciekawa jestem czemu na Szybowcowej zniknął pulmonologzostała mi po nim tylko karta .
W badaniach wyszły mi podwyższone parametry wątrobowe i niedoczynność tarczycy ,za to zły cholesterol wyszedł bardzo dobrzecukier do 110 ,a ja mam 111
![]()
RTG min. zwłóknienia w płucach .
EKG zwolnienie akcji serca i cuś tam innego ale nic złego![]()
Na RTG kręgosłupa nie dostałama tam coś dzieje się niefajnego .
Za to mam w maju rehabilitacje ,usłyszałam że po co robić nowe ZDJĘCIE KIEDY NA STARYM WIDAĆ ŻE NIE JEST DOBRZE ,ale to było 3 lata temu ,może być gorzej![]()
![]()
Wypiłam kawkę ,teraz trochę niebezpiecznego sportu czyli prysznic i wszystko będzie w innych barwach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], raiya i 89 gości