Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 17, 2013 20:47 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Nenene, mylisz pojęcia - nie mówimy o głupocie, tylko o chorobie psychicznej :twisted:
Głupich kotków mam pod dostatkiem i umiem rozpoznać objawy :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro kwi 17, 2013 20:55 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

W sensie schizofrenia 8O ? Jak on wyleży godzinę u psychiatry :roll: ?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro kwi 17, 2013 20:57 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

On głównie leży i w tym jest główny problem :|
Leżał na RTG bez trzymania prawie, to i u psychiatry wyleży :roll:

OKI

Post » Sob kwi 20, 2013 13:11 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Uzupełniłam rozliczenia, jakoś tam :roll: Tzn. wpłaty powinny być wszystkie (jak coś brak, to krzyczeć).

Kirysa jednak coś boli. Prawdopodobnie coś w okolicy miednicy/bioder. U weta nic nie dawał znać, ale w domu wyraźnie protestuje przy macaniu w tych okolicach, a podany przeciwbólowy spowodował nagłą podmianę kotka :roll:
Cóż, prześwietliłam nie ten koniec kotka, szlag by to :?

Kolekcja kup rośnie, mam nadzieję, że wyjdzie coś rozsądnego tym razem.
Przez "coś rozsądnego" rozumiem coś, co będzie w pełni tłumaczyło objawy i da się bez większych problemów podać całemu stadu :roll:
Wiem, wiem, takie rzeczy to tylko w erze :|

W poniedziałek sterylka Kary, we wtorek wycieczka z Wąsami i chyba zagarnę też Rzężączkę :roll:
Skoro daje mi się macać po brzuchu, to może u weta też nie będzie robić cyrków i da się zbadać przynajmniej jakoś. Bo na razie osiągnęła stan constans - jest poprawa od stanu wyjściowego i stop. Ciężko wyczuć, czy poprawa wynika z działania leków, czy z faktu, że się panna trochę uspokoiła i zapowietrza mniej :roll:
Swoją drogą, to przedziwny z niej dzik - jeden koniec kota nie ma uszu, syczy, szczeka i się zapowietrza, a drugi się wypina do podrapania po zadku :twisted: Jakby były dwa różne koty na dwóch kociokońcach :lol:

Idę wywrzeć zemstę na obesrańcach :evil:

OKI

Post » Sob kwi 20, 2013 13:20 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Jeszcze pozdrowienia od Mirona :D
Obrazek

I od Jeża :D
Obrazek

Dzwoniła też Awanturka zameldować, że jest po sterylce i że wszystko u niej w porządku, a Mamusia i Tatuś nie mogą się nachwalić :D I Huncwot dzwonił, że przymierza się do kastracji i że też jest słodkim kotkiem :lol: Upomniałam się o foty i czekam :lol:

OKI

Post » Sob kwi 20, 2013 16:31 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Twoje koty w DSach robia sie chorowite jak ASKowe tymczasy - tylko w lozku leza, slabowite jakies? :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob kwi 20, 2013 17:01 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Taaaa.... słabują strasznie, z przeżarcia głównie :lol:

OKI

Post » Sob kwi 20, 2013 17:11 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Toksoplazmoza? hemobartoloneza? Wzrostowe bóle? (nazwy nie pamiętam), wada serca?
Wiem, ciężkie działa wytoczyłam, ale wsie mają podobne objawy.
Straszyć nie chcę,zaznaczam.Choć pewnie udało się mi. :cry:
Cholerka, Masz zagwozdkę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 20, 2013 17:13 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Wirus pościelowy jest wyjątkowo zjadliwy. Przenosi się wraz z proszkiem do prania.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 20, 2013 21:02 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

U mnie Wiolcia złapała i wydobrzeć nie może - co ja za próg, to ona w bety :twisted: , normalnie obłożenie chora :roll:
Rzężączka ma rozdwojenie jaźni, to łatwe. Wąsy zrobią furorę u weta :ok: :ok:

alix76

Post » Sob kwi 20, 2013 21:08 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No cóż, jak masz pokazywać Wąsy, to chyba je ponownie ogól korzystając z okazji :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie kwi 21, 2013 1:38 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

jopop pisze:No cóż, jak masz pokazywać Wąsy, to chyba je ponownie ogól korzystając z okazji :twisted:

Na to już wpadłam :twisted:
I pazurki koniecznie....

Zasugeruję przy okazji podcięcie strun głosowych, albo co :evil: Skoro jajek już brak :twisted:

ASK@ pisze:Toksoplazmoza? hemobartoloneza? Wzrostowe bóle? (nazwy nie pamiętam), wada serca?
Wiem, ciężkie działa wytoczyłam, ale wsie mają podobne objawy.
Straszyć nie chcę,zaznaczam.Choć pewnie udało się mi. :cry:
Cholerka, Masz zagwozdkę.

Tiaaa.... ona mnie ostatnio trzyma przy życiu :?

OKI

Post » Pon kwi 22, 2013 20:34 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Kara po sterylce.
Czuje się świetnie. Czułaby się jeszcze lepiej, jakby coś zjadła, ale wszyscy muszą poczekać aż się michy upiorą :twisted:
Chciałam ją przez chwilę poizolować w łazience, ale dała nogę przy pierwszej nadarzającej się okazji. Tzn. od razu :roll:
Teraz uznała, że najlepiej zmetabolizować resztki trucizn na drapaku :roll: No bo gdzie kot ma wypocząć po takich strasznych przejściach?

Na czczo to one strasznie towarzyskie są. Nawet Claude przylazł się pokazać Ciotce :mrgreen:

SirNick wprawdzie nie miał zabranego żarcia, ale też oprotestował brak dosypki o stałej porze :twisted:

Cioci ZuzCat dziękujemy za Pro-Kolin :1luvu:

OKI

Post » Pon kwi 22, 2013 20:44 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

ClaudeIdioto taki bojowy na glodniaka :twisted: ? Kara pewnie nawet nie zauważyła, że coś jej ubyło :mrgreen:

alix76

Post » Pon kwi 22, 2013 20:48 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No bo nie ubyło, za to przybył jakiś supeł :roll:
Ale Taćka ją w łeb po ojcowsku strzeliła i od razu mała się zajęła łapą po wenflonie :twisted:
Taćka-żandarm :mrgreen:
Mała poszła spać, ufff... niech śpi. To i ja pośpię :roll:

OKI

[poprzednia][następna]