a ja się zalogowałam i
pojszłam w siną dal a tu się dzieje oj dzieje
to po kolei:
fajnie, że tri je.
plan pt "dla każdego kota coś odpowiedniego" bardzo mi odpowiada
'milki trzy' to fajny pomysł
migota, dla maciusia wg mnie nie można szukać dt z ogrodem, tylko dt 'zamkniętego'. a to dlatego, że kot po przywiezieniu w nowe miejsce jeżeli jest wypuszczany na dwór, łatwo się gubi i często próbuje wrócić do starego miejsca (te słynne powroty kotów które przemierzają nieraz dziesiątki km - koty jak ptaki orientują się przy pomocy pola magnetycznego ziemi). jedynym sposobem aby tego nie robił, jest zamknięcie go w domu - wtedy ma czas żeby uznać miejsce za swoje. w przypadku maciusia to jest potrzebne jeszcze do tego aby się oswoił i zamienił w domowego kota (a żeby już udomowionego kota przyzwyczaić do ogrodu i okolicy, trzeba go wyprowadzać w szelkach jakiś czas). reasumując, dla maciusia nie ma znaczenia, czy dt będzie mieć ogród czy nie.
do ogłoszeń, ale i do wątków też (dzięki nim koty też znajdują domy) podstawa to dobre, ciekawe zdjęcia. zwłaszcza dla kotów do domu, czyli maciusia i miziastej. ludzie patrzą oczami, więc trzeba się czymś wyróżnić. do ogłoszeń trzeba byłoby im zrobić nowe zdjęcia - mam nadzieję, że już z dt, bo inaczej ze zdjęciami problem.
czekamy na potwierdzenie, czy tri idzie do dt, może wyklaruje się sytuacja z petroniuszem (w sensie wzięcia miziastej na dt) a jak nie, to szukamy dt.
widzę, że wszyscy poszli spać

to do jutra