Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ['] FIP:(((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 15, 2013 20:10 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

Słów mi brakuje aby wyrazić to co czuję, czyli złość, niemoc, bezradność, bezsilność na los w jakim znajduje się Loluś.
Pytam, czym sobie zasłużył na to wszystko!
Przecież jego matula nie urodziła go aby odszedł, ale żeby był z nami, byśmy się cieszyli że JEST, byśmy GO poprostu kochali.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon kwi 15, 2013 20:19 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

:(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon kwi 15, 2013 20:27 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

wiem... to jest niesprawiedliwe... a Lolus jest taki sliczny.... :1luvu:
kochane malenstwo....
mam slabosc do czarnych kotow... zakochuje sie natychmiast w kazdym czarnidle-bezwarunkowo-od pierwszego wejrzenia...
Ale widac po pyszczku, po oczkach, ze coraz slabszy jest. Trzyma sie dzieki temu, ze ma kogos, kto go kocha i stara sie mu pomoc najlepiej jak potrafi. Ma fantastyczny dom, kocha i jest kochany, nie odchodzi sam jako nikomu nieznany kot... on czuje wasza milosc i odwzajemnia wszystko. Nie poddal sie jeszcze, resztkami sil walczy, ale robi to dla was! Wy walczycie o niego to i on chce o siebie zawalczyc, dla was, z milosci do was!
Jakby nie wy, to juz dawno by go nie bylo na tym swiecie, odchodzil by w cierpieniach niemozliwych nie zdazywszy poznac, co to znaczy byc czyims kotem, byc waznym dla kogos.
Wiem, ze czlowiekowi w takich chwilach jest bardzo ciezko, ja bym chyba bez psychotropow nie dala rady wytrzymac... Ale dla tego cudnego koteczka bardzo wiele znaczy to, ze ktos przy nim jest...
A niestety im silniejsza jest milosc do zwierzaka tym bardziej boli swiadomosc, ze nie mozna zrobic nic, ze za moment bedzie trzeba podjac najciezsza decyzje... :cry:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 15, 2013 21:47 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

Boze jaki on chudziutki i chorasek ale mimo wszystko na zdjeciach wyglada jakby się do nas usmiechal :cry: :cry: to takie przykre, lzy się same do oczu cisna a w gardle sciska :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto kwi 16, 2013 9:55 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

Chyba zbliża się czas pożegnania. :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto kwi 16, 2013 11:20 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

To jest straszne.
Ten świat jest okropny.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto kwi 16, 2013 11:21 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

Dużo siły Pani Aniu :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Wto kwi 16, 2013 11:31 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

:cry: :cry: malutki

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 16, 2013 13:07 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

:cry: :cry: :cry: serce pęka, ale lepsze to niż przedłużanie jego cierpienia :( wiadomo, trzeba wybrać mniejsze zło. Zrobiłaś dla niego Aniu wszystko co mogłaś, a nawet więcej. Zaznał miłości i prawdziwego domu, gdyby nie Ty umarłby gdzieś w mrozie na podwórku, z którego go zabrałaś. Nie mam słów pocieszenia, pamiętaj tylko, że wiele osób tu na forum jest przy Tobie myślami :cry:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto kwi 16, 2013 14:21 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

Zagladam ciagle do Lolusia, nie wiem co pisac :cry: nie mam slow pociechy, bo ich nie ma :cry:
To takie niesprawiedliwe, ze nie ma ratunku, On juz taki biedniutki :cry:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto kwi 16, 2013 14:24 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

Niestety, przychodzi czas że jedynym co możemy zrobić jest ułatwić im przejście za TM. To trudna decyzja. Przytulam Anna61.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 16, 2013 16:00 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ma FIP:(((

Obrazek

"- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego, - zapewnił go Puchatek, - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam.
Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika"

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto kwi 16, 2013 16:02 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ['] FIP:(((

:cry: Strasznie mi przykro - nie tak miało być. :cry:
Trzymaj się jakoś :( a dla Lolusia [*]
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto kwi 16, 2013 16:12 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ['] FIP:(((

Tak mi przykro :( biedny malutki :( jakie to życie jest niesprawiedliwe.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 16, 2013 16:28 Re: Było, bezdomne,kotki marzną na śniegu. Loluś ['] FIP:(((

Tak strasznie smutno...
Bardzo współczuję.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]