Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś. cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 14, 2013 21:52 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Komplet już zapisany. Dziękuję :)
Podaj, proszę nr konta, to wpłacę różnicę, OK?
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie kwi 14, 2013 21:56 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ewa L. pisze:Zuzieńko najmilsza nie obawiaj się o główeczkę -komplecik jest twój :ok:
Wprawdzie bransoletka mi się podoba ale z kolczykami byłby problem bo leżałyby odłogiem :mrgreen: Ja z tych hrabioskich co to tylko ślachetne kruszywo nosić mogą :oops: a ostatnio nawet ze srebra musiałam zrezygnować bo mi się uszko zaczęło paprać i zostało mi tylko złotko.Złota dziewczyna jestem i już :ryk: :ryk: :ryk:

Ewa, wiesz ja mam to samo, najcześciej noszę złoto, bo też mam paprające się uszy, a przekłułam je dopiero 5 lat temu i do dzisiaj tak wyglądają, jakby dopiero się goiły, ale nie przeszkadza mi złoto,srebro czy inny metal, moje uszy są takie i już :mrgreen: wiec noszę co mi w danym dniu pasuje :wink:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie kwi 14, 2013 21:57 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Zuziu - ciesz się komplecikiem i niech ci się dobrze nosi :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie kwi 14, 2013 21:57 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

EVA2406 pisze:Komplet już zapisany. Dziękuję :)
Podaj, proszę nr konta, to wpłacę różnicę, OK?

Tez dziękuję:)
piszę pw.
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie kwi 14, 2013 21:58 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ewa L. pisze:Zuziu - ciesz się komplecikiem i niech ci się dobrze nosi :ok:

Dzięki :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie kwi 14, 2013 22:01 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ja pierwsze dziurki [bo mam po dwie w każdym uchu :ryk: ] przekułam 33 lata temu a następne gdy kończyłam 30 - tkę. :wink: Problem mam od początku że nawet ze stali chirurgicznej też potrafią mnie uczulać. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 22:18 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dobrej nocki Zuziu i zwierzorki - śpijcie dobrze! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 14, 2013 22:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ewa L. pisze:Szkoda że nie sfociłaś Cudaczkowych wyczynów i miałabyś fajną fotkę na konkurs :ryk: :ryk: :ryk:

Zrobiłam jakieś komórką, jutro po południu wstawię, bo do południa zbiegnie mi na załatwianie spraw w urzędzie...
ech....jak ja lubię takie sprawy załatwiać :twisted:

barbarados pisze:To pewnie przez niedopatrzenie ! :ryk:

Za póżno przyleciał i sprzątnęli z przed nosa:) a tak się biedulek sadowił na krzesełku :ryk:

Ewa L. pisze:Dobrej nocki Zuziu i zwierzorki - śpijcie dobrze! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dobrej :ok: ja też zaraz pójdę się położyć:)
Do jutra!
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon kwi 15, 2013 7:17 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dzieńdoberek!
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 15, 2013 13:35 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Poniedziałkowe buziaki i miziaki przesyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pogoda cudowna, zwierzurki pewnie grzeją kuperki na ogrodzie :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon kwi 15, 2013 18:25 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:i odpoczynek:)
Obrazek

Słodziaku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon kwi 15, 2013 20:06 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ewa L. pisze:Dzieńdoberek!

Dzieńdoberek z wieczorka :wink:
Jak zwykle jestem spóżniona, żeby nie powiedzieć opóżniona :mrgreen: na forum:)

Miraclle pisze:Poniedziałkowe buziaki i miziaki przesyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pogoda cudowna, zwierzurki pewnie grzeją kuperki na ogrodzie :mrgreen:

Za buziaczki mocno dziękujemy :1luvu:

Basiu, zwierzaki do południa siedziały w domku :cry: dopiero jak wróciliśmy po 15-stej to wypadły na świeży luft :mrgreen: i biegały do teraz, do domciu zawołałam o 20-stej wróciły niechętnie, ale czekała na nie kolacja, więc humorki się poprawiły:)
Chyba musiały się dobrze wyszaleć, bo padły jak muchy:)

barbarados pisze::1luvu: :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu:

Witaj z wieczorka :ok:

Caragh pisze:
AnnAArczyK pisze:i odpoczynek:)
Obrazek

Słodziaku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Masz rację :D
Robi się z niego słodziak, dorośleje nam chłopczyk, jest coraz bardziej grzeczny, mądry, ale kocyka nie oddał i kanapkę schrupał...teraz musimy ją naprawić, zamiast zamka poprostu pozszywać zamknięcia boków, tylko nie mogę się zebrać, ciągle brakuje mi czasu:)
A Żuczuś wymyślił sobie, że skoro pańcia nie naprawia to on będzie spał z nami :ryk:
Myślę,że szybko znajdę czas na naprawę :ryk:

Znowu nie miałam czasu zahaczyć o miau :oops: , ale załatwianie spraw urzędowych bez powodzenia chyba każdego zwali z nóg... człowiek jest momentami taki bezsilny wobec urzędnika...niby rozmawia z uśmiechem na twarzy a dokumenty kobitka zawieruszyła, poszłam do kierownika, obiecał się sprawą zająć i poprosił o dostarczenie naszych oryginałów :ryk: , powiedziałam, że swoich nie oddam, bo też zaginą w ich urzędzie...po dłuższej wymianie zdań dokumenty znalazły się w czwartym pokoju nie związanego ze sprawą...normalnie jestem bez humoru :evil:
Na otarcie łez kupiłam sobie dwie bluzki...na wyprzedaży :mrgreen: ...ale ładne :1luvu:
To tak w skrócie :mrgreen:

Jutro nie planuję żadnych wizyt po urzędach, w sklepach ani po znajomych :mrgreen:
Jutrzejszy dzień muszę mieć tylko dla siebie i oby była ładna pogoda, bo muszę się zabrać za sadzenie kwiatów na tarasie:)

I fotka głodomorka, który się spóżnił na grillowanko :mrgreen:

A talerzyk dla mnie to gdzie?
Obrazek

Obrazek

I bez talerzyka się najadłem:)
Obrazek

Obrazek

Dobre było:)
Obrazek

Dzisiaj w nocy moje łoże było opanowane nie tylko przez chrupacza kanap, ale też przez Kropkę :D, normalnie zajęła miejsce Lunki, a ta mocno zdziwiona poszła spać do drugiego pokoju:)
Ja już chyba się nigdy nie wyśpię, zawsze ktoś będzie mnie budził, bo ma za mało miejsca, bo trzeba podrapać pod szyjką, bo trzeba sprawdzić czy pańcia jeszcze oddycha przykładając swój pychol do moich ust :ryk: i tak co noc...
A teraz lecę na zaprzyjażnione wąteczki, żeby chociaż zdążyć się przywitać przed północą :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon kwi 15, 2013 20:20 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

tez wpadam w odwiedzinki i się pozachwycać fotkami . :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Rombuś jest genialny . Nienaganne maniery przy stole . :D No proszę jak go dobrze wychowałaś !

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon kwi 15, 2013 21:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

jesteś pierwszorzędną poprawiaczką humoru na wieczór :1luvu: :1luvu:
......kocyka nie oddał, kanapkę schrupał..... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

[poprzednia][następna]