MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a co pijes Inusia
Wodę i kocie mlecko
Znacy TY wode a Duza kocie mlecko?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a co pijes Inusia
Wodę i kocie mlecko
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a co pijes Inusia
Wodę i kocie mlecko
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a co pijes Inusia
Wodę i kocie mlecko
Jakbyś zgadła![]()
agusialublin pisze:Wiesz co tylko że z tych góli co to są końcach szwów to sie coś sączy.
Vet w piatek mówił że jakiś stan zapalny się zrobił. Myślałam ze przez weekend się poprawi ale nic na lesze nie idzie.
Pamiętam jak Rysia miała zrobione. Szwa wogóle widac nie było, myślałam że vet wcale jej nie ciachał. U Kokusi jest gorzej.
kalair pisze:agusialublin pisze:Wiesz co tylko że z tych góli co to są końcach szwów to sie coś sączy.
Vet w piatek mówił że jakiś stan zapalny się zrobił. Myślałam ze przez weekend się poprawi ale nic na lesze nie idzie.
Pamiętam jak Rysia miała zrobione. Szwa wogóle widac nie było, myślałam że vet wcale jej nie ciachał. U Kokusi jest gorzej.
A co dostałaś?? Może być, że coś ropieje, Lafinka tak miała, ale się zagoiło. A wszystkie miały baardzo duże gule z tych szwów!. I powiem Ci, że jako nie znjąca się, za pierwszym razem wpadłam w panikę, CO TOTO JEST?!
No, ale później juz było ok. A wet dał Ci coś, albo doradził do smarowania?? Może spróbuj rumiankiem. Jak stan zapalny, to rumianek świetnie pomaga. I naprawdę nie martw się, zagoi się!
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 173 gości