BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 14, 2013 14:56 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

MaryLux pisze:
agusialublin pisze:
MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

a co pijes Inusia :D

Wodę i kocie mlecko

Znacy TY wode a Duza kocie mlecko?
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie kwi 14, 2013 14:58 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:
agusialublin pisze:
MaryLux pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

Wodę i kocie mlecko

Jakbyś zgadła :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie kwi 14, 2013 15:01 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

MaryLux pisze:
agusialublin pisze:
MaryLux pisze:
agusialublin pisze:

Wodę i kocie mlecko

Jakbyś zgadła :ryk:

No to sie narobi jak Duza zacnie miałceć :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Nie kwi 14, 2013 15:06 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

miaudoberek kocie pieknoty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie kwi 14, 2013 15:07 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

Kociara82 pisze:miaudoberek kocie pieknoty :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ceść Ciocia :1luvu:

a u Ciebie słonecko cy desc :D
Obrazek

agusialublin

Post » Nie kwi 14, 2013 15:14 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

sloneczko i cieplutko :)

wczoraj kilka razy troszke pogrzmialo i popadalo, wiec chyba w koncu bedzie coraz cieplej :)

tylko ze minus tego jest taki, ze juz sa lokalne podtopienia w kraju... :roll: Juz zaczyna rolnikom zalewac pola, plony sie niszcza, sila rzeczy jedzenie zdrozeje... Tyle ciezkiej pracy rolnika pojdzie na marne... :roll:

Kociara82

Post » Nie kwi 14, 2013 19:44 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

Koko pewnie już śpi?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie kwi 14, 2013 19:58 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

Jedziemy jutro z KOkusią znowu do veta.
Byliśmy z nią w piątek bo zrobiła jej się taka duza twarda gula po jednej i po drugiej stronie szwa. Doktor kazał tez masowac ciepłą buteleczką tą gulę. Mąż robił przez te dni za pielęgniarkę i masował dzielnie.Bo ja całymi dniami w pracy jestem. Dzisiaj do niego dzwoniłam czy coś lepiej ale mówi że nie. Jakoś kiepsko goi sie jej ta rana :cry:
No i jutro do veta.
U Rysi tak ładnie i szybko sie zagoiło, u Kokusi kiepsko.
Obrazek

agusialublin

Post » Nie kwi 14, 2013 20:08 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

Te gule, to wewnętrzne szwy Aguś! One się same porozpuszczają, a to trwa różnie, bywa, że i do dwóch miesięcy. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 14, 2013 20:19 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

Wiesz co tylko że z tych góli co to są końcach szwów to sie coś sączy.
Vet w piatek mówił że jakiś stan zapalny się zrobił. Myślałam ze przez weekend się poprawi ale nic na lesze nie idzie.
Pamiętam jak Rysia miała zrobione. Szwa wogóle widac nie było, myślałam że vet wcale jej nie ciachał. U Kokusi jest gorzej.
Obrazek

agusialublin

Post » Nie kwi 14, 2013 20:26 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

zdarza sie czasem, ale faktycznie, lepiej jedzcie do weta, niech on obejrzy co sie dzieje :)

Kociara82

Post » Nie kwi 14, 2013 20:35 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

agusialublin pisze:Wiesz co tylko że z tych góli co to są końcach szwów to sie coś sączy.
Vet w piatek mówił że jakiś stan zapalny się zrobił. Myślałam ze przez weekend się poprawi ale nic na lesze nie idzie.
Pamiętam jak Rysia miała zrobione. Szwa wogóle widac nie było, myślałam że vet wcale jej nie ciachał. U Kokusi jest gorzej.

A co dostałaś?? Może być, że coś ropieje, Lafinka tak miała, ale się zagoiło. A wszystkie miały baardzo duże gule z tych szwów! 8) . I powiem Ci, że jako nie znjąca się, za pierwszym razem wpadłam w panikę, CO TOTO JEST?! 8O No, ale później juz było ok. A wet dał Ci coś, albo doradził do smarowania?? Może spróbuj rumiankiem. Jak stan zapalny, to rumianek świetnie pomaga. I naprawdę nie martw się, zagoi się! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 14, 2013 20:39 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

kalair pisze:
agusialublin pisze:Wiesz co tylko że z tych góli co to są końcach szwów to sie coś sączy.

A co dostałaś?? Może być, że coś ropieje, Lafinka tak miała, ale się zagoiło. A wszystkie miały baardzo duże gule z tych szwów! 8) . I powiem Ci, że jako nie znjąca się, za pierwszym razem wpadłam w panikę, CO TOTO JEST?! 8O No, ale później juz było ok. A wet dał Ci coś, albo doradził do smarowania?? Może spróbuj rumiankiem. Jak stan zapalny, to rumianek świetnie pomaga. I naprawdę nie martw się, zagoi się! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dostała antybiotyk dwa razy dziennie. I powiedział żeby rozgrzewać te góle, masować buteleczką z ciepła wodą.
O siebie tak się nie boję jak o te moje dzieciaki. I jak coś im dolega to zaraz panikuję. Mam nadzieję ze będzie dobrze, musi byc. Ale wolę pojechać do veta i niech jeszcze raz na to spojrzy.
Obrazek

agusialublin

Post » Nie kwi 14, 2013 20:50 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

Pewnie że tak! Kciuki za Kokunię! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon kwi 15, 2013 10:07 Re: BYŁY SOBIE KOTKI TRZY-KOKO,RYSIA I PYSIO

Byliśmy dzisiaj u veta. Zrobił KOkusi usg. Wszystko jest dobrze. NIe ma zagrożenia a te góle sie wchłoną.
Uff, przynajmniej sie nie martwię.

W związku z tym ze mi kompa w pracy zabierają bo popsuł będę mogła napisać dopiero po 22-drugiej :cry:

Pa pa KOchane :1luvu:
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]