Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Dołączam się do gratulacji i już doczekać się nie mogę, co na to wszystko Czesławpowie?
felin pisze:No wlaśnie, tam wszystko po rekultywacji![]()
To ja już wolę w okolice Ślęży pojechać, naturalna przynajmniej jest![]()
W miarę jak posuwam się w latach, coraz bardziej mnie wnerwia sztuczna naturalność z odzysku.
kotkins pisze:Tacy Amerykanie np. to się średnio przeprowadzają co 4 lata...wyobraź sobie Aniado JAK oni mają opanowane przeprowadzanie się!
Podobno zajeżdża wielka ciężarówa i wynosi się ponumerowane paczki według listy...meble i sprzęty zostają w większości.
I do innego stanu.
Np.1500 km od obecnego adresu...
AYO pisze:ROCZEK![]()
O tym wielkim i zwinnym tygrysie mówisz, że roczek?
AYO pisze:Kiedy działo się to wszystko "olaboga", na bieżąco relacjonowałam akcję mojej Mam.
Pani Starsza, mimo, że jeszcze cieniutko było, orzekła : to bardzo przykre, że tamtym się nie udało, ale z tego co mówisz TEN wyżyje i jeszcze wiele numerów nawykręca"
Aniada pisze:AYO pisze:Kiedy działo się to wszystko "olaboga", na bieżąco relacjonowałam akcję mojej Mam.
Pani Starsza, mimo, że jeszcze cieniutko było, orzekła : to bardzo przykre, że tamtym się nie udało, ale z tego co mówisz TEN wyżyje i jeszcze wiele numerów nawykręca"
Pacz Pani, wróżka!!![]()
Pozdrów Mamę najserdeczniej i powiedz, że Bolusiński wykręca jeden numer po drugim. Nie ma kwadransa bez psoty.
I kocha Dużego. Ależ on go kocha. Duży pakuje książki, a Boluś wskakuje mu na plecy i obdarza czułościami.
Aniada pisze:A Boluś pomaga! O borze, borze szumiący, jak on pomaga! Przeżywa nigdy niekończącą się przygodę. Sprawia, że życie Dużego nabiera nieprawdopodobnych barw i dzikiego pędu.
Miliard razy zaklinował się w szparkach, pierdyliard - coś zrzucił, zepsuł, zalał, połamał, potłukł i nieodwołalnie wysłał w niebyt. Jak nikt inny pracuje nad błyskawicznym upłynnieniem naszego majątku i rozpiera go przy tym szaleńcza życiowa energia.
Wiecie, że niebawem kończy ROCZEK???Mój chłopyś najukochańszy, maluśki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 13 gości