ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 13, 2013 18:26 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Na razie nie szukam im intensywnie domów, ponieważ idę do szpitala, a jeśli znalazłby się domek, muszę sama być obecna w domu przy adopcji.
Rodzina owszem, pomoże, nakarmi koty, zadba o nie, ale co do nowych domków, muszę być ja.
Również ze względu na mój stan zdrowia, nie biorę udziału w łapankach, nie jestem teraz w stanie. Gdyby nie to, z pewnością Agnieszka nie byłaby sama przy łapankach.
Teraz muszę zadbać o koty, które mam w domu i o te, które dokarmiam poza domem.
Jak wrócę do domu i będę "naprawiona" z pewnością zajmę się i szukaniem domów i łapankami :)

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Sob kwi 13, 2013 20:54 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Iwoo skarbie zdrówka :ok: i niech juz cię naprawią raz a dobrze :ok: dla nas dla ciebie i dla :kotek:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob kwi 13, 2013 22:18 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Jak zawsze kochana Lidzia :1luvu: Dzięki :D mam nadzieję że będzie dobrze :D

iwoo1

Post » Sob kwi 13, 2013 23:14 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

iwoo1 pisze:Jak zawsze kochana Lidzia :1luvu: Dzięki :D mam nadzieję że będzie dobrze :D

MUSI... :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie kwi 14, 2013 18:21 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

BOZENAZWISNIEWA pisze:
iwoo1 pisze:Jak zawsze kochana Lidzia :1luvu: Dzięki :D mam nadzieję że będzie dobrze :D

MUSI... :ok:

Dziękuję za :ok: Musi być dobrze.

iwoo1

Post » Nie kwi 14, 2013 21:44 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

bo będzie dobrze :ok: :ok:
agula76

Post » Nie kwi 14, 2013 22:11 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Musi dobrze być :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 15, 2013 6:34 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Dziękuję dziewczynki :1luvu:
Coś mi się zdaje, że Lara ma rujkę. Muszę zaobserwować ją dzisiaj.
Wczoraj wieczorem coś gruchała do Miszki, zawsze uciekała przed nim. A swoją drogą, Misza musi być chyba bardzo przystojnym chłopakiem, ponieważ wszystkie kotki które miały rujki tylko do niego się mizdrzyły :D

iwoo1

Post » Czw kwi 18, 2013 7:47 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

obława na biłaczkowa matke trwa

wg karmicielki - matka nie urodziła

wczoraj jak mnie zobaczyła jak zwykle prysła :cry:

zostawilam siatke ma karmicielka ja łapac na siatke ..mieszka na parterze ...rozłozy siatke na to jedzonko ...sznurki w gorze wejdzie na siatke pociaghnie w gore....to jedyna szansa na zlapanie ....tak złapała sie Tosia i jej mama...tylko sznurki były przeciagniete prezz drzewo ...Iwoo super pomysł .... :ok:

matka po sterylce pojdzie do domku znajomej karmicielki ...wezmie ja ...ma jedna kotke tez bialaczkowa

problem na tych cholernych dziłkach by sie skonczył :cry:
agula76

Post » Nie kwi 21, 2013 10:18 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Bardzo chciałabym, aby problem, przynajmniej połowicznie zniknął z tych działek. Więcej zrobić nie możemy, przynajmniej my czyli Agnieszka i ja.
Tak naprawdę, cały ciężar spada w tej chwili na Agę, ja nic pomóc nie mogę.
Już wystarczy, że mam u siebie na DT Zarcię i Larcię, tym bardziej że teraz ja jestem w szpitalu i cały ciężar opieki nad moją dużą gromadka oraz Zarą i Larą spadł na mojego męża i syna.
Zara jeszcze musi być zaszczepiona, Lara jeszcze nie sterylizowana i nie szczepiona.
Nie ma osoby chętnej na DT/DS dla nich i nie wiem co dalej z nimi pocznę.
Sytuacja jest nie ciekawa, do tego moja choroba............
Ale po co komuś kotki z białaczką, kiedy tyle ładnych, zdrowych kotków, maluszków jest do adopcji.
Po co komuś taki kłopot brać na głowę. Przykre to, ale taka jest prawda :evil:

iwoo1

Post » Nie kwi 21, 2013 15:26 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

iwoo1 pisze:Ale po co komuś kotki z białaczką, kiedy tyle ładnych, zdrowych kotków, maluszków jest do adopcji.

Nie wszyscy szukają koniecznie zdrowego kotka - niektórzy szukają takiego, który mocno potrzebuje pomocy - na FB wiele jest wydarzeń, których efektem są adopcje kotów, co do których adopcji tracono już nadzieję z powodu zdrowia czy charakteru. Za domek :ok: i zdrowia dla Ciebie :ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Nie kwi 21, 2013 15:49 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

gpolomska pisze:
iwoo1 pisze:Ale po co komuś kotki z białaczką, kiedy tyle ładnych, zdrowych kotków, maluszków jest do adopcji.

Nie wszyscy szukają koniecznie zdrowego kotka - niektórzy szukają takiego, który mocno potrzebuje pomocy - na FB wiele jest wydarzeń, których efektem są adopcje kotów, co do których adopcji tracono już nadzieję z powodu zdrowia czy charakteru. Za domek :ok: i zdrowia dla Ciebie :ok: :ok: :ok:

Dziękuję :D
Jak wrócę, zajmę się szukaniem domków dla kotków, może jednak uda się :D

iwoo1

Post » Czw maja 02, 2013 21:01 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Zaszczepiłam dzisiaj Zarcię. Lara ma znowu rujkę, nie mogę jej ani zaszczepić, ani sterylizować, muszę to przeczekać.

iwoo1

Post » Czw maja 02, 2013 21:03 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

iwoo1 pisze:Zaszczepiłam dzisiaj Zarcię. Lara ma znowu rujkę, nie mogę jej ani zaszczepić, ani sterylizować, muszę to przeczekać.

Ło matko. Współczuję :kotek:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob maja 04, 2013 18:15 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Już koniec rujki, teraz dr. Pałys chwilowo nie będzie, po jej powrocie koniecznie sterylizacja.
Zaczynam na poważne szukać domku dla Zary :)

iwoo1

[poprzednia][następna]