Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewa_mrau pisze:cytuję za kociamyszą, któta to zacytował z innego miejsca:
Witam,
jest aktualnie do oddania roztwór Roferonu A w ilości prawie 3 litrów. Ampułka 3mln jednostek, rozcienczona w 3 litrach soli fizjologicznej. Temat jest ważny tylko 2 tygodnie bo preparat nie jest mrożony. Jest przechowywany w lodówce. Poważne osoby, fundacje etc pisać dzwonić 500-062-373, najlepiej odbiór całości. Osoba odbierająca musi szybko podjąć działania mające na celu dalsze rozcienczenie i zamrożenie leku. Szkoda byłoby zmarnować tak dużą ilość roztworu, można by pomóc wielu kociakom.
... i mry!
Iza i Manio pisze:Aniu! Dużo siły Wam życzę.
Prawdę mówiąc, ja to w kocim towarzystwie dopiero uczę się żyć na codzień. Przez 13,5 roku miałam boksera, o którego zdrowie walczyłam ponad 6 lat. O psich chorobach wiem bardzo dużo, o kocich bardzo mało. I jak czytam to wszystko, to zaczynam się martwić o swoje burasy...
Goyka pisze:Aniu porozmawiaj z wetka jak dziś bedziesz,wet chyba najlepiej zna jego stan skoro zajmuje się nim od poczatkuto straszne ale jeśli to na pewno FIP to nie bedzie już lepiej tylko gorzej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 333 gości