Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anka22 pisze:czy jest szansa żeby Malinowej zrobić badanie skóry prywatnie , ja pokryję koszty. Chodzi tylko żeby zdiagnozować czy to to samo świństwo co u Poli i w razie czego wdrożyć leczenie . Jeśli będą to sterydy w tabletkach to one są naprawdę śmiesznie tanie, bo Pola ma 60 tab za 8 zł a dostaje 1/4 tab, trzeba zrobić tylko badania , ja podejmuje sie oplay nawet jak miałaby trafić na tymczas do podleczenia, łatwiej byłaby może wtedy o adopcję.Wiem co przechodziliśmy przechodziliśmy z Polą i zanim wydobrzała były naprawdę momenty zwątpienia, czy damy radę, ale daliśmy, bo bardzo chciałam jej pomóc. Malinowej już niestety domu dać nie mogę, bo w sumie teraz obsługuję już kilka kotów i w domu i na działce i w pracy, nie dam rady , ale naprawdę chce pomóc finansowo zdiagnozować ją i wdrożyć odpowiednie leczenie, tyle mogę zrobić.
ruru pisze:ewan kochana...się wzruszyłam....
ewan pisze:ruru pisze:ewan kochana...się wzruszyłam....
Ruru to cud prawdziwy, w pół godziny po zrobieniu wydarzenia, Malinka już znalazła domekPisałam do Dużej Bolusia, że dobre ludzie w Tym Poznaniu mieszkają, oj dobre
.
Tylko żeby jakiś transport się znalazł w miarę szybko.
Czy Malinka będzie miała jeszcze robione badania przed wyjazdem?
Biedniutka Marusia, za zdrówko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 64 gości