WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 08, 2013 22:37 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

dorcia44 pisze:PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU , :roll:

I dzięki Bogu,bo nie zniosłabym kolejnego przetargu wygranego przez Okapa & Spółka :evil:
A już bezdomne koty NAPEWNO.

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Pon kwi 08, 2013 22:54 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

dorcia44 pisze:PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU ,dodam tylko że to nie MR. resztę mogę na pw. bo nie wiem czy mogę publicznie :roll:

Dorciu, prywatne "dochodzenie" wykazało, że MR + druga (Iwona jakaśtam) chodziły i mędziły, jadu nawrzucały gdzie tylko mogły.
Pismo, które zamieściłaś w pierwszym poście pochodzi od pewnej dziewczyny, która kilka lat temu zagięła parol na Lecznicę 24h na Racławickiej, czyli m.in. dra Górnego i specjalizuje się w tego typu pismach i działaniach.

W tej sprawie występują dwie główne postaci: jedna to, jak pisze Anielka, fanka Okapy, druga to wróg Górnego.
I tyle.

Przykro mi dorciu, ale nie mam żadnych dodatkowych info dla Ciebie. Z powodów moich życiowych. Przepraszam, że Cię zawiodłam
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto kwi 09, 2013 11:25 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

nie Delfinko ,to żadna z wyżej wymienionych osób .
ale pewne jest że ta osoba nie trawi Okapy jak również MR :wink: Ta osoba pojechała sprawdzić gdzie będzie woziła swoje bezdomniaczki ,komu musi zaufać i będąc parokrotnie w lecznicy nigdy nie zastała lekarza,skontaktowała się z nim telefonicznie ,wyjaśnił że urzęduje na telefon ,a lecznica będzie czynna jak wygra przetarg.
Umówił się z nią ,pokazał jej lecznicę ,oprócz szpitaliku.Lecznica w środku jak najbardziej ok.Do dyspozycji będzie on i jego żona ,tyle zostało mi przekazane.
Wiadomo że to musi być całodobówka.
Sprawdzała z troski i z obawy o naszych podopiecznych .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto kwi 09, 2013 11:45 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

Troskę jak najbardziej rozumiem i ostrożność zawsze jest wskazana, to oczywiste. W końcu chodzi o nasze cudaki :cat3:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto kwi 09, 2013 18:18 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

dorcia44 pisze:wyjaśnił że urzęduje na telefon ,a lecznica będzie czynna jak wygra przetarg.

i wszystko jasne.

Tak jak podejrzewałam,będzie czynna całodobowo jak wygra przetarg. O co tyle hałasu?

tabo10

Post » Pt kwi 12, 2013 16:47 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

niestety, przetarg unieważniono, dzięki paniom IP i MR, stracą na tym koty :(
AnielkaG

Post » Pt kwi 12, 2013 20:52 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

coooooooooooooo???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tabo10

Post » Pt kwi 12, 2013 23:14 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

AnielkaG pisze:niestety, przetarg unieważniono, dzięki paniom IP i MR, stracą na tym koty :(

Anielka, daj link do informacji o unieważnieniu..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob kwi 13, 2013 7:50 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

Wczoraj późnym wieczorem dowiedziałam się o całej sytuacji. :cry:
Wiem że nie tak miało to wyglądać.
Rozchodziło się żeby Włochy nie musiały jeździć po innych dzielnicach ,tu mieszka bardzo dużo starych ludzi którzy są karmicielami ,dla których zawiezienie kota z dzielnicy na dzielnicę jest wielkim problemem.
Wyszło tak jak widać ..... :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie kwi 14, 2013 20:06 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

dorcia44 pisze:Wczoraj późnym wieczorem dowiedziałam się o całej sytuacji. :cry:
Wiem że nie tak miało to wyglądać.

niestety ten wątek w tym nie pomógł...
ciekawe ile tym razem kotów zostanie trwale okaleczonych czy pozbawionych życia po wypuszczeniu ich jako niedoleczonych ,chorych pod krzak :evil:

tabo10

Post » Wto kwi 16, 2013 17:26 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

A czy wiadomo z jakiego powodu unieważniono?
Jak na razie dokopałam się do tego
http://www.eprzetargi.org/Ogloszenie.aspx?pid=1756975
Wygląda na to że od razu powiesili drugie ogłoszenie ale trudno powiedzieć co się zmieniło. Jakoś trudno znależćogłoszenie o unieważnieniu.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Wto kwi 16, 2013 21:13 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

pchełeczka pisze:A czy wiadomo z jakiego powodu unieważniono?
Jak na razie dokopałam się do tego
http://www.eprzetargi.org/Ogloszenie.aspx?pid=1756975
Wygląda na to że od razu powiesili drugie ogłoszenie ale trudno powiedzieć co się zmieniło. Jakoś trudno znależćogłoszenie o unieważnieniu.

to ogłoszenie dotyczy tylko czipowania..
o sterylkach nie ma ani słowa..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro kwi 17, 2013 21:36 Re: WCALE NIE WIDMO ,W DODATKU CAŁKIEM NIEZŁA LECZNICA :)

No właśnie trudno jest coś konkretnego znaleźć, zwłaszcza jak nie wiadomo czego konkretnie szukać a szukałam po usługach weterynaryjnych. Publikacji unieważnienia nie znalazłam mimo że jest taki obowiązek w przypadku przetargów. Zobaczę, może w weeekend się uda bo normalnie nie mam kiedy szperać tyle. W każdym razie na razie nie ma co panikować. Jeśli jeden unieważniono to penie rozpiszą drugi. Wynik może być różny ale zawsze jest szansa że wygra ktoś normalny. Poza tym nie sądzę aby takie pismo ze skargą bylo podstawą unieważnienia (nie wiem czy to w tym wątku wklejono czy w innym). Obecnie w przetargach jest tak że lecznica nie musi być otwarta przystępując do przetargu - musi być deklaracja że będzie po podpisaniu umowy. To akurat nie jest czynnik który jest do udokumentowania na dany dzień i nie jest to coś takiego jak np. zaplecze gabinetu itp (ale tu zaznaczam że nie wiem co miało być w SIWZ). Przetarg mógł być unieważniony z różnych powodów.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

[poprzednia]