Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:chyba ustawię się w kolejce z moimi paskudami ..bo my też chcemy take
Miraclle pisze:Co za obraz i te oczyska Timorki![]()
Aż zacieram rączki na obrazy moich chłopaczków![]()
![]()
Cudaczek może być kotem lubiącym polować na rybkitylko czekać jak w lecie w pyszczku którąś przywlecze
![]()
Kubuś trzy lata temu przed wigilią polował w wannie na karpie. Początkowo siedział na brzegu i próbował łapą sięgnąć ryby. Sposób ten jednak okazał się mało efektowny i w konsekwencji wskoczył do wanny. Biedny nie wiedział co ma robić, łapać ryby czy uciekać z wody
Kotina pisze:
P I Ę K N A !!!!!!![]()
A ta głębia oczu .... kunszt artystki widać "gołym okiem"![]()
![]()
Różnica między moją Timorką a Zuzy jest taka jak między kotem rasowym a tym w typie rasy![]()
Timorka Zuzanny - widać podobieństwo do modelu, wszystkie charakterystyczne dla kocicy cechy
moja ..... jest w typie Timorkibrak tych małych detali, które decydują o wspaniałości dzieła ...
Dzięki Zuzko,
wiedziałam, że będzie piękny obraz, bo - jak widać - wszystko potrafisz namalować![]()
..... chapeau bas
jasia0245 pisze:Jestem mile zaskoczona tym obrazem, początkowo myślałam, że to zdjęcie tego samego kotka. Super, masz talent artystyczny.
Ewa L. pisze:Dzieńdoberek czwartkowo!![]()
![]()
EVA2406 pisze:Ja też zwróciłam uwagę na te oczy![]()
Zuza, masz niesamowity talent. kiedyś jakiś artysta powiedział mi, że w portretach najważniejszą rzeczą są oczy.......i miał rację
dorcia44 pisze:chyba ustawię się w kolejce z moimi paskudami ..bo my też chcemy take
barbarados pisze:Piękne ! czekamy na więcej zdjęć i namalowanych obrazków .![]()
Co U ciebie i zwierzaczków ?
Ewa L. pisze:dorcia44 pisze:chyba ustawię się w kolejce z moimi paskudami ..bo my też chcemy take
No to lista chętnych na Zuzi pracę się wydłuża!!
Miraclle pisze:Co za obraz i te oczyska Timorki![]()
Aż zacieram rączki na obrazy moich chłopaczków![]()
![]()
Cudaczek może być kotem lubiącym polować na rybkitylko czekać jak w lecie w pyszczku którąś przywlecze
![]()
Kubuś trzy lata temu przed wigilią polował w wannie na karpie. Początkowo siedział na brzegu i próbował łapą sięgnąć ryby. Sposób ten jednak okazał się mało efektowny i w konsekwencji wskoczył do wanny. Biedny nie wiedział co ma robić, łapać ryby czy uciekać z wody
solarie pisze:Haha, ja też jak patrzę na taką cudną Timorkę to rozważam prośbę o uchwycenie Malagi na płótnie.Zwłaszcza, że złą i leniwa pańcia ze mnie, na ścianie mam porozwieszane zdjęcia różnych kotów, które spotkałam na wakacjach, wyjazdach itp., a zdjęcia Malagi wywołanego nie mam żadnego.
![]()
A taki portret to by było coś.
Caragh pisze:Żuczusiu, ahhhBuziaczki w ten przepiękny pysio
Ewa L. pisze:Ja też się witam wieczornie. Dziś miałam cudowny dzień![]()
![]()
![]()
Caragh pisze:niepoprawnego zachowania? nie wierzę!![]()
Jamnisiowy aniołek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 31 gości