Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:A jeszcze jedno : zrobiło mi się Poli żal bo tak tęsknie zaglądała do zuziowego domku że zrobiłam drugi z drugiego kartonu. I co się okazało - Zuzia opuściła swój i przeniosła się do nowego a Pola zagościła w "starym"
barbarados pisze:
Pola jest taka malutka , że Zuzia musi jej matkować .Zagościła w starym , bo już po odbiorze technicznym a nowy jeszcze nie .
barbarados pisze:No cóż , chyba znowu jestem nie z tej planety : uważam , że skoro bierze się zwierzaka , to staje sie on członkiem rodziny . I powinien w tej rodzinie być dopóki los pozwoli , do samego końca . Mój kundelek żył 20 lat prawie . Odszedł w domu , rak go zeżarł . To kawał czasu . Mam nadzieje , że moje zwierza dożyją tego wieku . I że nic nie stanie na przeszkodzie , aby dożyły go u mnie
AgaS1987 pisze:barbarados pisze:
Pola jest taka malutka , że Zuzia musi jej matkować .Zagościła w starym , bo już po odbiorze technicznym a nowy jeszcze nie .
Haha dobre:) Widzisz nie wpadlabymna toCzyli najpierw Zuzia musi sprawdzic, czy Pola może się w tym bezpiecznie schronic
barbarados pisze:Choroba zwierząt jest gorsza niż ludzi . Zwierzak nie powie , co go boli . I wet musi być dobry . 18 lat ? miejmy nadzieje , ze nasze futra tyle będą nam towarzyszyć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Sunia odeszła jak miała 15 lat a piesio ok 11 lat
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Sunia odeszła jak miała 15 lat a piesio ok 11 lat
A co to byly za pieski Ewcia? Kundelki czy rasowe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 25 gości