Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Śliczną masz koteczkę.Dobrze się dogadują z Maćkiem? Ile ma latek?
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Śliczną masz koteczkę.Dobrze się dogadują z Maćkiem? Ile ma latek?
Dziekuję![]()
Ma 7-8 lat(nie wiem dokladnie). Mam ją od niecałego roku, a znam od 4 latOddała mi ją dziewczyna która poznałam jak wynajmowałam pokój na studiach (mieszkałam z nimi)
A z Mackiem dogadują się nawet dobrze. Na poczatku były syki, ale już jest ok. Ale bawic sie raczej nie będą bo Maciek to wielkolud, a Kotoś(a) to malutka kotka i slepczek. Więc ona sama lubi sie bawic
Dlatego tak lubie jak opisujesz swoje Dziewczyny jak sie ganiaja
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Śliczną masz koteczkę.Dobrze się dogadują z Maćkiem? Ile ma latek?
Dziekuję![]()
Ma 7-8 lat(nie wiem dokladnie). Mam ją od niecałego roku, a znam od 4 latOddała mi ją dziewczyna która poznałam jak wynajmowałam pokój na studiach (mieszkałam z nimi)
A z Mackiem dogadują się nawet dobrze. Na poczatku były syki, ale już jest ok. Ale bawic sie raczej nie będą bo Maciek to wielkolud, a Kotoś(a) to malutka kotka i slepczek. Więc ona sama lubi sie bawic
Dobrze że trafiła na ciebieA oddała ją bo co - zepsuła się
Ewa L. pisze:Przepraszam ale zawsze źle mi się kojarzy jak słyszę że ktoś oddał dorosłego zwierzaka zwłaszcza takiego co ma jakiś defekt.
Nie wyobrażalna jest dla mnie sytuacja że oddaję Polę albo Zuzię bo nie ma jednej łapki albo nie widzi na oczko.
Mam bardzo silne poczucie odpowiedzialności i jak podejmuję się opieki nad zwierzakiem to na 100% i do końca jego dni a nie do momentu w którym się "popsuje"
Ewa L. pisze:Uspokoiłam się ,opanowałam i wiem że powinnam zacząć od innego zestawu pytań np. co jej się stało i czy było to powodem jej oddania.![]()
Wyjaśniłaś i już mi lepiej![]()
A kogo czeka przepuklina?
Ewa L. pisze:Kotosia jest śliczną koteczką zwłaszcza z mleczkiem na pyszczku![]()
![]()
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Śliczną masz koteczkę.Dobrze się dogadują z Maćkiem? Ile ma latek?
Dziekuję![]()
Dobrze że trafiła na ciebieA oddała ją bo co - zepsuła się
Kotoś jak mieszkałam z nimi to zadomowil się w moim pokoj. I tym samym został bardziej moim kotem niż Jej. Bardzo się związaliśmy ze sobąA potem urodziła dziecko i Kotoś nie dogadał się z Małym więc zaproponowała mi że go odda(oczywiście ja zawsze chcialam go wziąc). I tak trafił do mnie
No i teraz już Mu chyba najlepiej
Ale powiem po cichutku, że we wtorek czeka nas operacja na przepukline- więc Ciocia Ewcia- prosimy o kciuki
Ewa L. pisze:Na chwilę obecną dziewczynki uśpiły się - Zuzia w szafie leży na odkurzaczu [ taka nowoczesna czarownica] a Pola okupuje górne szafki w kuchni. Bardzo lubi się tam kłaść i wyglądać przez okno albo czasami poprawiać firanki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości