Na carskim dworze - Traktor i Pączek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 08, 2013 19:11 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

Jesteśmy już w domku. Trudno mi powiedzieć, jak czuje się Katja, bo powinna jeszcze spać, a zamiast tego wypełzła z transportera i kolebie się na nóżkach z kąta w kąt. Eli nie może przestać się dziwić: "Czemu ona nie hopsa? Czemu nie bryka?" i kręci się wokół niej cały czas. Oczywiście obowiązkowo musiała spróbować wyszorować jej ucho, ale Katja akurat dokądś uparcie robaczkowała i chyba nawet tego nie zauważyła.
Doktor wyrwał na razie tylko zęby z prawej strony, żeby ocenić, na ile to w rzeczywistości jest skuteczne. Podobno poszło szybciej i lepiej, niż się spodziewał. Generalnie jesteśmy dobrej myśli.
Uff.
ObrazekObrazek

sia

Od: Pon maja 07, 2012 7:44

Post » Wto kwi 09, 2013 5:05 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

sia pisze:Jesteśmy już w domku. Trudno mi powiedzieć, jak czuje się Katja, bo powinna jeszcze spać, a zamiast tego wypełzła z transportera i kolebie się na nóżkach z kąta w kąt. Eli nie może przestać się dziwić: "Czemu ona nie hopsa? Czemu nie bryka?" i kręci się wokół niej cały czas. Oczywiście obowiązkowo musiała spróbować wyszorować jej ucho, ale Katja akurat dokądś uparcie robaczkowała i chyba nawet tego nie zauważyła.
Doktor wyrwał na razie tylko zęby z prawej strony, żeby ocenić, na ile to w rzeczywistości jest skuteczne. Podobno poszło szybciej i lepiej, niż się spodziewał. Generalnie jesteśmy dobrej myśli.
Uff.

Trzymamy kciuki , żeby wreszcie wszystko było dobrze :ok:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Wto kwi 09, 2013 5:18 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

Też myślę bardzo ciepło o Was.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto kwi 09, 2013 6:14 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

i ja

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto kwi 09, 2013 10:53 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

Dzięki, dziewczyny. :D Zgadnijcie, kto mnie dzisiaj rano obudził raźnym deptaniem i mruczeniem...
I nawet małe śniadanko zjadła, choć w trakcie odchodziła od miski kilkakrotnie i wracała. Mam wrażenie, że czegoś jej brakuje w pyszczku i trudno jej do tego przywyknąć - nawet gryźć tą stroną próbowała, chociaż nie było czego gryźć, bo dostaje rozdziamdzianą puszkę. Boleć chyba nie boli, wszędzie jej pełno, asystuje Eli w pilnowaniu kanapy, chodzi za mną jak pies - a nuż pójdę do kuchni i wyciągnę jedzenie. :lol: Także apetyt i humor na pewno jej dopisują.
ObrazekObrazek

sia

Post » Wto kwi 09, 2013 11:13 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

Ty wiesz, jak mnie JEDNEGO zęba brakowało, i to w dodatku takiego, który nawet nie wylazł na zewnątrz? :ryk: tydzień się przyzwyczajałam. jeszcze będzie tam językiem dziamgolić :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Wto kwi 09, 2013 11:25 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

To jeszcze:

Obrazek

Eli protektorka. :D
ObrazekObrazek

sia

Post » Wto kwi 09, 2013 12:40 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

bardzo ładnie -niech się opiekuje koleżanką

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto kwi 09, 2013 18:57 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

Super , że tak szybko dochodzi do siebie, ale w takich objęciach to nie ma co się dziwić :D

Figaro52

Post » Czw kwi 11, 2013 20:33 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

Muszę wam powiedzieć, że dawno nie widziałam Katji tak żywej i wszędobylskiej :1luvu: Odzyskałam kota!
Mam tylko nadzieję, że moja radość i entuzjazm nie są przedwczesne...
ObrazekObrazek

sia

Post » Pt kwi 12, 2013 5:10 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

Oby już było tylko dobrze :ok:

Figaro52

Post » Sob kwi 13, 2013 14:28 Re: Na carskim dworze, czyli caryca Katja i księżna Eli

Koty nie chcą dziś pozować, a aparat w telefonie też nienajlepiej sobie radzi ze słońcem bijącym z boku. ;)

Obrazek

"TĘ pizzę proszę."
ObrazekObrazek

sia

Post » Nie kwi 14, 2013 9:04 Re: Na carskim dworze - czujemy się dobrze

Katja na pewno poczuła się już lepiej i będzie lepiej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon kwi 15, 2013 10:22 Re: Na carskim dworze - czujemy się dobrze

Póki co wygląda na to, że faktycznie czuje się świetnie. :) Więcej z nami przebywa i częściej dotrzymuje Eli towarzystwa. Opracowała też nową metodę budzenia mnie na śniadanie: teraz staje nade mną i paca mnie łapą w nos (bez pazurków). Skuteczne, nie powiem. Dawno mnie nic tak nie podrywało na nogi. :lol:
Dzisiaj kontrola u weta, zobaczymy, jak to wygląda "od środka".
ObrazekObrazek

sia

Post » Pon kwi 15, 2013 12:19 Re: Na carskim dworze - czujemy się dobrze

trzymam kciuki i pozdrawiam!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]